fbpx

20 december Docu Night :‘Fix the World and Make Money’

Fix the world and make money Erik en linda

20 december Docu Night :‘Fix the World and Make Money’

Fix the world and make money Erik en linda

Yes! Op 20 december organiseert Bluebirds haar allereerste editie van Docu-Nights @ Bluebirds! Met de Docu-Nights bieden we je een moment van reflectie en inspiratie over maatschappelijke thema’s die zich buiten de yogamat afspelen. 

Fix the World and Make Money

We trappen af met een aflevering uit de documentaireserie ‘Fix the World and Make Money’, gemaakt door onze eigen leden Linda Vermaat en Erik Loots van creatieve studio TwentieFour. Wat kun je deze avond van dit creatieve duo verwachten?

Geld verdienen en de wereld verbeteren: het lijkt in onze maatschappij vaak een tegenstelling. Daarom gingen documentairemakers Linda Vermaat en Erik Loots van creatieve studio TwentieFour opzoek naar sociale ondernemers die dit succesvol doen. Samen reisden zij de hele wereld over en volgden elke ondernemer 24-uur lang om hun persoonlijke verhalen vast te leggen. Op 20 december kijken we samen met hen één van de afleveringen en vertellen zij over hun eigen ervaringen als documentairemakers. 

Dr. Bronner’s

Fix the world and make money Erik en linda

De aflevering die we gaan kijken gaat over het verhaal van één van de best verkochte natuurlijke zeepproducenten van Amerika: miljoenenbedrijf ‘Dr. Bronner’s.’ Dr. Bronner’s begon ooit als kleine familiezaak, maar is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Als CEO (Cosmic Engagement Officer) van dit het bedrijf vecht David Bronner dagelijks voor eerlijke arbeidsvoorwaarden in zijn eigen land en duurzame productie van zeepproducten wereldwijd. Welke weg heeft hij afgelegd? En tegen welke uitdagingen loopt hij aan in zijn missie als sociaal ondernemer? 

Bekijk de Trailer!

Wil je alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten de 20ste? Dat kan! Check alvast de trailer van de docu hieronder:

Kom naar de Docu Night op 20 December 2018!

Kom voor het antwoord op deze vragen naar deze eerste Docu-Night en laat je inspireren!

Wij zorgen voor wat snacks en een drankje achteraf! ?

Aanmelden kan via onderstaande knop of via je OneFit abonnement:

Alle details op een rij

Wat? Documentaire Fix the World and Make Money @ Bluebirds
Wanneer?
20 December 2018
Hoe laat? 19:30-21:30
Kosten: 
Bluebirds abonnement/rittenkaart
– Onefit
– Single class: € 15
– Weekpas (voor nieuwe leden, onbeperkt alle lessen volgen): € 25

Zien we je de 20ste?