fbpx

Voedingsadvies? Afvallen? Nu 50 euro korting voor Bluebirds leden!

Voedingsadvies? Afvallen? Nu 50 euro korting voor Bluebirds leden!

Afvallenactie Lokavoeding

Wie gezond leeft is zich bewust van de kracht van voeding. Hoe eet jij? Weet je wat je lichaam nodig heeft? Voel je je goed in je lijf? Voedingscoach Laura van Loka Voeding helpt je bij het optimaliseren van jouw eetpatroon! Als Bluebirds-lid krijg je nu €50,- korting op een traject!

Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent Laura is op maandag, woensdag en donderdag in het Bluebirds-huisje te vinden. Hier coacht ze al 2,5 jaar haar cliënten naar een betere gezondheid, meer energie en een gezond gewicht.

In een 3- of 6-maanden programma leer je van alles over voeding, krijg je veel inspiratie en recepten en werk je stapsgewijs aan het behalen van jouw doelen. Benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Nienke (27 jaar). Zij rondde onlangs het 6-maanden programma “Afvallen” af. In het afgelopen half jaar is ze 10,6 kilo afgevallen, is haar vetpercentage met 7,6% gedaald en haar taille-omtrek met 10 cm afgenomen.

“Waarom heb je voor Loka voeding gekozen?”

Ik was op zoek naar hulp bij het veranderen van mijn eetpatroon en wilde afvallen. Ik was hier al langere tijd mee bezig en zocht iets wat bij mij in de buurt was en waar ik regelmatig langs kon om dingen te bespreken, te wegen en daarnaast ook te sporten. Via Google kwam ik bij Laura’s website uit, die er heel prettig uitzag.

“Waarom ben je met dit programma begonnen?”

Ik had al meerdere malen zelf geprobeerd om af te vallen, gezonder te eten, meer te sporten en bezig te zijn met voeding. Elke keer begon ik vol goede moed, maar op vrijdagavond dronk ik toch weer een wijntje en at ik een borrelhapje en dan was voor mijn gevoel de hele week weer ‘verpest’. Hierdoor bleef ik schommelen rond een gewicht waar ik me niet gelukkig en prettig bij voelde. Omdat ik van Laura wekelijkse directe begeleiding kreeg, kon ik iedere keer vertellen wat er die week speelde, wat de moeilijkheden waren waar ik tegenaan liep en leerde Laura mij hier beter mee omgaan.

“Hoe heb je het traject ervaren?”

Als heel prettig. Tijdens het traject had ik het niet altijd even makkelijk, maar door mijn wekelijkse afspraken met Laura kon ik dan bij haar kwijt wat er speelde en gaf zij mij tips om er mee om te gaan. Omdat ik op een gegeven moment veel last had van de stress rondom werk, hebben we bijvoorbeeld een van de consulten gewijd aan stress rondom voeding en zijn we daar druk mee bezig geweest.

De suikerdetox vond ik een van de leukere dingen binnen het traject, want toen ging ik echt kijken naar etiketten en waar nou bijvoorbeeld allemaal toegevoegde suikers in zitten. De wisselwerking met Laura was heel fijn en door de wekelijkse weegmomenten blijf je heel bewust bezig met hoe het gaat en hoe je vooruitgang is.

“Wat is voor jou de belangrijkste eye-opener geweest?”

Dat mindset een heel belangrijk onderdeel is van hoe je met je voeding, gezondheid en beweging bezig bent. Ik was natuurlijk altijd zo dat ik bij één misstap meteen dacht ‘nu maakt het toch niet meer uit’ en dat heb ik echt veranderd door mijn traject met Laura. Wanneer ik nu op vrijdag een wijntje drink en een borrelhapje eet, kan ik op zaterdag gewoon weer terug naar de gezonde voeding. Daarnaast was de suikerdetox (zoals eerder genoemd) ook iets waar ik veel van geleerd heb en daardoor net wat andere producten koop dan ik eerder deed.

Start nu!

Heb jij ook zin om te starten met een coachingsprogramma bij Loka Voeding? Lees meer! 

Bluebirds leden krijgen €50,- korting op zowel het 3-maanden als het 6-maanden programma. De rest van de kosten kun je vaak vergoed krijgen in je aanvullende verzekering (Wanneer je nu start kun je nog gebruik maken van de vergoedingen voor 2018). Ook zijn er steeds meer werkgevers die een budget hebben voor vitaliteit en leefstijl.

Lees meer over Loka Voeding en kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek!