fbpx

Bluebirds voor bedrijven – Sport, Yoga & Meditatie op kantoor!

Bluebirds voor bedrijven – Sport, Yoga & Meditatie op kantoor!

Bezuinigingen, financiële crisis, reorganisaties.. De afgelopen jaren zijn hectisch geweest voor bedrijven en hun werknemers. In tijden van stress werken we op de automatische piloot, dit kan op de lange termijn zijn tol eisen. Zeker als bij werknemers de persoonlijke situatie niet helemaal stabiel is.

Bluebirds heeft een methode ontwikkeld voor werknemers, dat kan bijdragen aan een gelukkige werknemers, een fijne werksfeer en een gezond bedrijf!

De Bluebirds Methode voor werknemers
Naast yoga, meditatie en mindfulness voor bedrijven biedt Bluebirds meer om de balans terug te brengen. De Bluebirds Methode helpt met het doorbreken van oude patronen. Deze gaan we verruilen voor nieuwe patronen die een gezond en gelukkig leven ondersteunen. We laten ervaren hoe je beter voor jezelf kan zorgen door middel van handige tools die je direct in je leven kan toepassen.

 • Stress Management
  Wat is stress en hoe ga je er het beste mee om?
 • Agenda management
  Bepaald jouw agenda hoe jouw leven eruit ziet? Wordt weer baas over jouw agenda, in plaats van andersom!
 • Succesvol veranderen
  Wil je gezonder leven, meer sporten, afvallen, meer rust in je leven of heb je een ander goed voornemen dat moeilijk vol te houden is? Laat ons je helpen succesvol te veranderen.
 • Leidmotieven: Wat stuurt mijn gedrag?
  Wat drijft jou? Laat dit je helpen succes te creëren in je leven?

De sessies worden per thema aangeboden en duren twee uur per thema. Afhankelijk van een probleemstelling binnen het bedrijf, budget en beschikbare tijd kunnen de sessies op maat worden aangepast. We kunnen de sessies aanvullen met yoga, meditatie en mindfulness op kantoor. 

Neem voor meer informatie over de workshop van de Bluebirds Methode, sport, yoga en meditatie voor bedrijven contact op met Daniella Vons via 06-20448362 of daniella@blue-birds.nl.