fbpx

Bluebirds Haarlem

Bluebirds Haarlem is ons nieuwste Nest!
Met deze prachtige yogastudio, geopend in juli 2022, breiden we ons concept uit buiten de grenzen van Amsterdam. Met het Kenaupark als achtertuin en het Centraal Station om de hoek vind je ons op een parel van een locatie, Rozenstraat 5. Op het rooster staan verschillende yoga-, pilates- en meditatielessen; van een actieve Superles tot een ontspannende Relax Flow of Yin Yoga les.

Daarnaast willen we je met diverse workshops en events inspireren en activeren om het beste uit jezelf te halen en goed voor jezelf te zorgen. Voor wie zich verder wil verdiepen in yoga of zelf les wil gaan geven, verzorgen we teacher trainingen, zoals de Yin Yoga Basis training.

Wil jij de sfeer Bluebirds Haarlem proeven? Met onze introkaart krijg je 3 yogalessen voor maar €25. Koop hem hier.

Bluebirds Haarlem zaal3

Rooster

Bij Bluebirds Haarlem kun je dagelijks verschillende lessen volgen! Er is ruim keuze in actieve of ontspannen yogalessen, Pilates, ademwerk of Yoga Nidra. Natuurlijk staat ook onze ‘Signature Superles’ op het rooster, waarin je in een uur van volledige inspanning naar totale ontspanning gaat. Zwanger of bevallen? Superles Mama is speciaal gemaakt voor tijdens en na de zwangerschap. Bekijk ons rooster om alle lessen te zien. Met onze introductiekaart krijg je 3 yogalessen voor maar €25.

Zaalverhuur in Haarlem

Bluebirds Haarlem heeft een grote, lichte zaal die je kunt huren voor bijvoorbeeld een evenement, workshop, privé-les of fotoshoot. De zaal is geschikt voor 25 personen en is per dag(deel) te huur.

Bluebirds Haarlem zaal
Bluebirds Haarlem behandeltafel

Praktijkruimte

Ben jij op zoek naar een praktijkruimte in Haarlem? Bij Bluebirds zijn er 2 ruimtes te huur per dag(deel), geschikt voor massage, coaching, acupunctuur, fysio, voedingsadvies of andere behandelingen. De ruimtes zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een behandeltafel, een zitje en voldoende opbergruimte.

Workshops & events

Bij Bluebirds Haarlem organiseren we regelmatig workshops (yoga, meditatie, voeding en meer)  en teacher trainingen voor (aankomende) docenten. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen en inspiratie opdoen!

Bluebirds Haarlem zaal 5