fbpx

Bluebirds Lente Actie: tijd voor jezelf en je lichaam

Bluebirds Lente Actie: tijd voor jezelf en je lichaam

Bluebirds Lente Actie

Het is weer lente aan het worden, de cocoons komen bijna uit. Tijd voor jezelf en je lichaam en dus ook tijd voor onze Bluebirds Lente Actie. Voor al onze Bluebirds die op zoek zijn naar rust, regelmaat en vrijheid hebben we vanaf 12 maart tot en met 1 april (geen grap) allerlei verschillende acties. Dit seizoen zorgt ervoor dat we er weer op uit kunnen gaan. De zon zal meer gaan stralen en de stijgende temperatuur is geen reden meer om binnen te blijven!

 

Abonnementen – Krijg 2 maanden gratis

Allereerst hebben we onze pakketprijzen tijdelijk verlaagd. Wanneer je jezelf in 1 keer een jaar lessen geeft, zijn de eerste twee maanden van ons! Dus:

Bluebirds Mind – voor meer ontspanning, rust en kalmte

Van €588 Voor €490

Bluebirds Body – voor kracht, conditie en lenigheid

Van €708 Voor €590

Het complete pakket – Bluebirds Body&Mind

Van €828 Voor €690

 

10-ritten en Weekpassen

Ben je een free flowing yogi of een vrije vogel? We hebben dan vanaf nu tot 1 april de actie dat je een 10-rittenkaart kunt kopen met de volgende opties:

  • Heb je al eens een 10-rittenkaart gehad dan kan je je tweede nu kopen met 1 rit extra
  • Lijkt het je wat losse lessen te nemen en wil je iemand de eerste week meenemen, dan krijg je er nu een gratis weekpas bij. Deze mag je uiteraard ook voor jezelf gebruiken!

Koop voor 1 april je 10-rittenkaart hier – we nemen contact met je op om de extra rit of weekpas in orde te maken.

 

Coaching – je hoeft het niet alleen te doen

We hebben ook een speciale maar nog geheime actie voor onze Bluebirds die nog een beetje bleu zijn. Het gaat om een coachingstraject in combinatie met een onbeperkt abonnement voor optimale en duurzame verandering. Mocht je iemand kennen of zelf geïnteresseerd zijn, stuur ons dan even een mailtje!

Heb je vragen over onze Bluebirds Lente Actie? Je bent altijd welkom om langs te komen voor een theetje!