fbpx

Body Stress Release ook de oplossing voor jou?

Body Stress Release ook de oplossing voor jou?

 

Door mijn nogal drukke baan in de media had ik last van mijn schouder. Elke keer dat er iets gebeurde buiten mijn controle trok ik mijn schouders op. Met als gevolg een pijnlijke schouder, de pijn ging doorstralen naar mijn arm die soms verlamd aanvoelde. Denise kwam net terug uit Zuid Afrika. Ze had net haar leven omgegooid, van actrice naar body stress release. Ze vroeg me BSR eens uit te proberen.

De eerste behandeling was een aparte ervaring. Zachte druk op verschillende punten op je rug en daarna voelde ik Denise aan mijn voet bewegen. Ik dacht echt hoe kan dit helpen, er is niet veel bijzonders gebeurd? Maar niets is minder waar! De pijn in mijn schouder is zo goed als weg. Als er iets gebeurt waar ik geen zin in heb, dan schiet het er soms weer in, maar na een release ben ik eigenlijk direct weer pijnvrij.

En daarom werk ik nu met Denise bij Bluebirds 🙂

Liefs Lenneke

Heb jij klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, migraine, vermoeidheid, duizelingen, hartkloppingen? Kom dan gerust eens bij ons proberen!

Kijk hier voor meer informatie of mail naar denise@blue-birds.nl