fbpx

Body Tuning Treatments werken op je lichaamsenergie. De tonen van de kristallen instrumenten resoneren diep door in je lichaam en zijn zo mooi dat je een beetje betoverd raakt. Het is met niets te vergelijken. De vibraties nodigen je uit om je over te geven aan pure kalmte.

De stemvorken van 99,99% zuiver kristal, zijn afgestemd op de grote energiecentra, chakra’s in het lichaam. Emily is erkend yogadocent (VYN en SYN) en combineert haar over de chakra’s met de ijkende vibraties van mijn kristallen instrumenten.

Na de behandeling voel je je ontspannen en in balans.

EmilyEmily Mulder
Als je mij tien jaar geleden had verteld dat ik met kristallen stemvorken treatments zou gaan geven die werken op je lichaamsenergie dan had ik waarschijnlijk gezegd: “Uhuh, natuurlijk. Ik ga alvast geitenwollen sokken inslaan, ok?” Ik werkte als reclame creatief veel uren, had weinig rust en nam zelden tijd voor mezelf. Dat ging mis. Door deze ervaring weet ik hoe belangrijk het is om compassie voor jezelf te hebben. De yogaleer benoemt dit in een belangrijke leefregel: Ahimsa. Wees geweldloos naar alle voelende wezens. “Dus ook naar mezelf?” Ahimsa veranderde mijn leven.

Dezelfde zachtheid staat centraal tijdens een body tuning. De subtiele, zuivere vibraties van de stemvorken voel je. Ze helpen je om te ontspannen en te herladen. Ik ontvang je graag eens in het Bluebirds Huisje. Gegarandeerd zonder geitenwollen sokken aan!

Verlichting van stressklachten
“De mensen die ik inmiddels op de bank heb gehad vonden allemaal dat Body Tuning diep ontspant en een unieke ervaring is. Sommigen vielen (bijna) in slaap. Bij anderen kwamen oude herinneringen boven. Zelf ervaar ik het als een aangename ‘reset’ van de chakra’s.” Omdat de behandeling ontspannend werkt, is het heilzaam bij de volgende klachten:

* Vermoeidheid
* Weinig energie, lusteloosheid
* Stress
* Burnout-klachten

Boek een sessie
* 30 minuten € 49,-
* 45 minuten € 69,-

Voor vragen of meer informatie mail naar info@privateyogi.nl of bel +316-16114990. Voor meer over Body Tuning Treatments en Emily kijk op www.privateyogi.nl.

vynsyn