fbpx

Cacao als nieuwe party drug

Cacao als nieuwe party drug

Wist je dat de Azteken en de Maya’s cacao verwerkten in hun medicijnen en als middel voor veel van hun rituelen gebruikten? Zij wisten toen al wat wij nu wetenschappelijke kunnen onderbouwen. Cacao geeft ons namelijk meer energie, het verhoogt ons libido, het verhoogt de serotonine in onze hersenen, het werkt verjongend, het verbrand vet door de hoge inhoud van magnesium, het beschermt ons tegen osteoporose, het assisteert bij het stabiliseren van onze bloedsuiker en het verlaagt onze bloeddruk. En dan hebben we het nog geeneens over alle voordelen van de vele mineralen en vitaminen die cacao bezit.

Het is dus niet voor niks dat er steeds meer chocolade repen worden verkocht met een verhoogd percentage cacao. Maar dat niet alleen want ook in Nederland organiseren meerdere organisatie cacao ceremonies en wordt cacao ingezet als een nieuwe Party Drug. The Chocolate Club is hier een voorbeeld van.

Zij organiseren maandelijks een party night zonder alcohol. Zij vervangen alcohol door hun chocolate elixers, die met de medicinale werking van cacoa op een natuurlijke manier een lift geven aan ons lichaam en geest. Dus wat betekent dit? Geen katers meer… een heldere geest, een open hart en met fijn gezelschap en muziek zou dit misschien wel een nieuwe manier kunnen zijn van echt goed feesten. Perfect voor tijdens de Bluebirds City Retreat!

Tijd om het uit te proberen! Want ook Bluebirds is er bij!

Op 21 mei bij PLLEK organiseert Chocolate Club een ‘bewuste’ dag en nacht met SPA. Nieuw in deze formule zijn de meiden van Today’s Rituals, die met hun zinderende ceremonies en rituelen de bezoekers bij binnenkomst zullen zegenen. Waan je een ware God en wordt ondergedompeld in een mysterieuze wereld van live-muziek, massages, acts, rituelen en natuurlijk gewoon een geweldige clubavond met RQUE, Trippin Jaguar en Anno Nu.

YAY health store and more, de nieuwe hotspot in de Pijp, verzorgt het eten.

Zien wij jou ook? Check voor mee informatie de Facebookpagina! Tot zaterdag!

13217252_10154190223763887_6009664358170168288_o