fbpx

Carriere Coaching by Danielle Meesters

ARE YOU READY TO OPEN THE DOOR TO YOUR NEW LIFE?

coaching by danielle meesters

Ik help ambitieuze professionals die vast zijn gelopen in hun carrière, je weet heel goed wat je niet wilt, maar wat dan wel?
Ik ben praktisch ingesteld, dus naast de inzichten en theorieën die je gaat krijgen, geef ik je ook handvatten en zorgen we dat je daadwerkelijk stappen gaat zetten om je droombaan te realiseren.

coaching by danielle meesters

Over mij

De beste versie van mezelf ben ik wanneer ik dichtbij mezelf blijf, dit is voor mij vrijheid. Vrij om te doen wat ik wil en te zijn wie ik ben. Ik ben nieuwsgierig, enthousiast en krijg er heel veel energie van wanneer ik echt contact maak met anderen.

Een goede balans tussen mind, body en soul vind ik heel erg belangrijk. Daarom ben ik graag buiten, doe regelmatig yoga en pilates en verdiep ik me graag in gezonde voeding (volgende maand rond ik mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur af).

Plezier maken in het leven is een must! Het is goed om het leven serieus te nemen, maar laten we het niet overdrijven. De volume knop gaat regelmatig omhoog in de woonkamer om even flink los te gaan op de muziek, ik ga graag naar het strand, ben een echte zonaanbidster en ik houd van reizen en nieuwe mensen ontmoeten.

Wat ik doe

Als coach focus ik me op professionals die vastlopen in hun carrière. Je weet dat wat je nu doet niet is wat je wil, maar hebt geen idee wat dan wel. Je bent hierdoor onzeker, vindt het moeilijk om keuzes te maken en weet niet meer goed wie je bent en waar je de energie vandaan moet halen opzoek te gaan naar iets anders.

Wat je aandacht geeft groeit en daarom focus ik me graag op je talenten en je krachten. Waar krijg je energie van en wat vind je echt belangrijk in een leuke baan. Daarnaast overwinnen we je belemmeringen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten om jouw droombaan te realiseren.

Ik coach in het Nederlands, Español en English.

Investering

Intake / Kennismakingesprek van 30 min is gratis.
Losse coach sessie van 1,5 tot 2 uur is €120. ex. BTW
Een traject van 3 maanden, dat bestaat uit 6 sessies is €600. ex. BTW

Speciale actie voor Bluebirds leden

In mei geeft ik jou een gratis coach-sessie twv €120 als kennismaking! Stuur me een bericht als je interesse hebt en dan plannen we de sessie in.

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Iedere dinsdagavond vanaf 17.30 uur bij Bluebirds West. 

Aanmelden

Je meldt je aan door een  mailtje sturen naar: info@daniellemeesterscoaching.com, of je kunt me bellen of een bericht sturen naar: 0615331803.

Contactgegevens/meer informatie

Website: www.daniellemeesterscoaching.com
Email: info@daniellemeesterscoaching.com
Telefoon: 0615331803