fbpx

stressklachtenenburnout


Heb jij last van stressklachten? Ben je herstellende van een burn-out? Heb je moeite met vinden van de juiste balans tussen werk en privé? Zou je graag willen veranderen, maar lukt het je niet om je aan de verandering te houden? Dat geeft niets, want je bent niet de enige. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

Bluebirds helpt je met alle liefde en kennis om in balans te leven, weer lekker in je vel te komen of misschien wel bij het vinden van je persoonlijke missie!

Wist je dat:

 • één op de zeven werknemers kampt met burn-out klachten?
 • de goede voornemens afvallen, minder druk maken en meer bewegen ieder jaar weer in de top drie staan?
 • maar 17% van de Nederlanders hun goede voornemen volhoud?
 • maar 37% van de ondernemers meer dan een week per jaar vrij neemt voor een vakantie?
 • meer dan de helft van de Nederlanders hun werk mee op vakantie neemt?

Manage je leven met de Bluebirds Coaching tools!

 

De Bluebirds Coaching tools geven inzicht in de de bron van jouw stressklachten. Ze helpen je met het succesvol veranderen van jouw ongewenste patronen en het geven je inzicht in wat jouw persoonlijke drijfveren zijn en hoe jij jouw grenzen kunt bewaken.

coaching voor stressklachtenstresstest

Gratis Stress Test

Ben je nog niet zeker of coaching jouw van je klachten gaat afhelpen? Maak een afspraak voor een gratis stress test. In 20 minuten wordt duidelijk wat jouw stress level is en of een consult of een van de pakketten je gaat helpen jouw stressklachten aan te pakken.
Maak nu een afspraak

coachingbijstressklachtenforbody

Lichaam en geest in balans

 • Coachingspakket voor duurzame groei
 • Stel doelen en behaal ze in je maandelijkse coachingsessie
 • Holistische aanpak, inclusief massage en meer
 • Onbeperkt sporten 3, 6, 12 maanden Bluebirds Body&Mind
  Stuur mij meer informatie

coachingbijstressklachtenformind

 Een rustige geest

 • Losse sessies
 • Combinatie Bluebirds Mind voor Yoga Nidra, Yin, Mindfulness
 • Coach wordt gekozen aan de hand van jouw behoefte
 • Combinatiepakket met massage, fysio mogelijk
  Stuur mij meer informatie 

Kom er door middel van persoonlijke begeleiding achter…

 • Dat gezond en ontspannen leven niet moeilijk is!
 • Wat stress is en hoe je er het beste mee om kunt gaan!
 • Hoe jij weer baas wordt over jouw agenda, in plaats van jouw agenda over jou!
 • Hoe jij jouw goede voornemens wel vol kunt houden!
 • Welke persoonlijke drijfveren jou sturen!
 • Hoe jij jouw grenzen kunt bewaken!
 • Hoe je in een korte tijd grote successen boekt!
 • Hoe je weer grip kunt krijgen op jouw leven!

1


Fatma Genç

Fatma is sinds het eerste uur een echte Bluebird- ooit begonnen als coachee van het coachingsprogramma, nu inmiddels fervent Bluebird Coach en Bluebirds Brand & Happiness manager. Na een carrière in de media heeft ze zichzelf opnieuw uitgevonden als merkfilosoof, coach en motivational speaker. Tevens is ze auteur van ‘Yin Koningin’ en geeft ze begeleide Yoga Nidra-meditaties en coacht ze 1-op-1. 
Meer over Fatma

Laura prof klein_009


LAURA  TJON TSOE JIN

Laura geeft advies en leert je eten op basis van gezonde, simpele en praktische keuzes. Zonder (crash)diëten, calorieën tellen of een kant-en-klaar advies, maar met natuurlijke en pure voeding. Door bewerkte, gefabriceerde producten te vervangen door voedzaam, (zoveel mogelijk) onbewerkt en lekker eten doe je je lichaam en geest een groot plezier. Je wordt energieker, zit beter in je vel, krijgt een gezondere huid en je komt weer op je natuurlijke gewicht. In dit proces wordt eerst gekeken naar waar je nu staat, en vervolgens naar wat voor jou werkt en haalbaar is.
Meer over Loka Voeding 

2


Rosa Winkel

Rosa Winkel is Intuitive Life Coach en forenst tussen Nederland en Bali. Zowel mannen als vrouwen kunnen aankloppen bij haar adres om de relatie met zichzelf en/of anderen te verbeteren en gelukkiger door alledaagse dag te gaan. Rosa beschikt over een brede kennis in psychologie en is gecertificeerd NLP-deskundige. Voor de workshops schakelt zij voornamelijk haar eigen levenservaring en hoog ontwikkelde intuïtie in om mensen  te begeleiden op de weg naar zelfrealisatie en een lang en gelukkig leven.
Meer over Rosa

Toe aan meer rust, energie en geluk? Geef je op voor de coaching van stressklachten en krijg:

 • Coaching sessies met tools waar je direct mee aan de slag kunt;
 • Onbeperkt sport, yoga, meditatie & mindfulness gedurende het traject;
 • Het Bluebirds voedingsplan;
 • Korting op acupunctuur, voedingsadvies en massages;
 • De inzichten om jouw leven te managen!

Reviews van de coaching sessies

Als Creative Director bij een digital agency, moeder van twee kanjers, vrouw van een hardwerkende man en vriendin van half Amsterdam, kan je jezelf weleens verliezen in alle gezellige drukte. Gelukkig deed ik de 30 dagen City Retreat en heb ik nu handvatten gekregen om ervoor te zorgen dat mijn emmertje niet overloopt. Ik heb geleerd hoe ik stress kan reduceren door beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Vaker ‘nee’ te zeggen, te mediteren, op mijn voeding te letten en regelmatig te sporten. Sporten deed ik altijd al veel, want hardlopen maakt mijn hoofd zo lekker leeg, maar in hele drukke periodes is dit soms te pittig voor je lijf. Door vaker rust te nemen en meer aan yoga te doen is mijn lijf nu ook minder gestresst en heb ik minder last van gespannen schouders. Kortom heel fijn om al deze do’s en don’ts nu geleerd te hebben! Hoewel het ‘nee’ zeggen tegen de vele verleidingen nog steeds best lastig blijft. #fomo

Kim, volgde in 2015 coachingsessies bij Bluebirds

Als freelancer heb ik enorme pieken en dalen qua werkdruk. Tijdens zo’n piek merkte ik dat ik misschien teveel opdrachten had aangenomen. Mijn eerste reactie was een aantal opdrachten afzeggen. Met de tools van de Agenda Management sessie kwam ik erachter dat afzeggen niet nodig was. Door een goed overzicht te maken kreeg ik rust en kon ik op een goede manier mijn opdrachten afronden. Erg fijn!

Dennis,volgde in 2016 coachingsessies bij Bluebirds

De Bluebirds Methode heeft mij ontzettend geholpen. Door de superlessen werd mijn lijf steeds sterker, maar werd mijn hoofd bovendien gedwongen om tot rust te komen. De rust in mijn hoofd maakte ruimte voor inzicht en dromen. Inzicht in alle mooie dingen die ik mag ervaren in mijn leven. Dromen van de dingen die nou écht wil, maar niet doe. Mede door Bluebirds durfde ik de eerste keuzes te maken om mijn dromen te realiseren.

Sterre,volgde in 2015 coachingsessies bij Bluebirds

Een reset, zo kan ik de city retreat het beste omschrijven denk ik. Een reset om eens stil te staan en te kijken naar wat je nou eigenlijk allemaal doet. Een kritische blik op waarom wel of waarom niet. In die 30 dagen neem je jezelf onder de loep, en moet je eerlijk zijn tegen jezelf. Kleine dingen veranderen, daar begon het voor mij mee, en dat zijn ook de dingen waarvan ik wel denk dat ze blijvend zijn veranderd. Niet alles blijft hangen, maar wat meer daadkracht, van de bank afkomen, niet zo lui zijn en naar jezelf luisteren.. zijn dingen die zijn blijven hangen.

Eline,volgde in 2015 coachingsessies bij Bluebirds