fbpx

Wat is leven vanuit eigen kracht en volledig in balans zijn?

Wat is leven vanuit eigen kracht en volledig in balans zijn?

Leven in vrijheid vanuit eigen kracht en volledig in balans? Dat kan. Nieuw bij Bluebirds is de Life Coaching groepssessie. Ontdek wat het is om de relatie met jezelf te verdiepen en je ‘inner soul purpose’ te vinden in deze eerste kennismaking.

 

Intieme groepssessies

Duik tijdens de intieme groepssessies in op vragen over wie je bent, wat je wil; doet, tevreden en gelukkig maakt. Kijk naar doelen en hoe je het leven viert. Sta stil bij de manier waarop jij op dit moment je eigenwaarde ontwikkelt en luister naar wat je eigenlijk aan jezelf wil vertellen. Word bewust van deze diepgewortelde verlangens en prikkelende obstakels door praktische oefeningen te doen. Deze opgaven zullen je helpen woorden en inzichten om te zetten in acties zodat je opgestelde doelen kan bereiken en happily ever after naar jezelf – en anderen – kunt kijken. Deze sessie is een kennismaking met je eigen kracht en hoe je ervoor kunt zorgen om volledig in balans te leven.

Yoga Nidra

De groepssessie wordt afgesloten met een half uur Yoga Nidra door Fatma Genç. Yoga Nidra, ook wel ‘Yogi’s Sleep’, staat bekend als slaapmeditatie met als doel in een staat van complete ontspanning te glijden. Gedurende de meditatie word je begeleid om van de dagelijkse verplichtingen terug te komen tot je diepere kern. Hierbij wordt geen enkele laag overgeslagen om tot maximaal zelfinzicht te komen. Laat dat rennen van hot naar her even zitten en laat je meevoeren naar volledige rust en ontspanning.

 

Rosa Winkel

Rosa Winkel, Intuitive Life Coach, forenst tussen Nederland en Bali om workshops te verzorgen die gaan over het versterken van de band met jezelf en daarmee ook die met anderen. Zowel mannen als vrouwen kunnen aankloppen bij haar adres om de relatie met zichzelf en/of anderen te verbeteren en gelukkiger door alledaagse dag te gaan. Rosa beschikt over een brede kennis in psychologie en is gecertificeerd NLP-deskundige. Voor de workshops schakelt zij voornamelijk haar eigen levenservaring en hoog ontwikkelde intuïtie in om mensen  te begeleiden op de weg naar zelfrealisatie en een lang en gelukkig leven.

Meer over Rosa

 

 

Fatma Genç

Fatma is sinds het eerste uur een echte Bluebird- ooit begonnen als coachee van het coachingsprogramma, nu inmiddels fervent Bluebird Coach en Bluebirds Brand & Happiness manager. Na een carrière in de media heeft ze zichzelf opnieuw uitgevonden als merkfilosoof, coach en motivational speaker. Tevens is ze auteur van ‘Yin Koningin’ en geeft ze begeleide Yoga Nidra-meditaties en coacht ze 1-op-1. 

Meer over Fatma

 

Kom in je eigen kracht en volledig in balans!

Waar? Bluebirds

Wanneer? Elke woensdag om 16:00

Met? Rosa Winkel, Fatma Genç, Eliane Bernhard

Meer info vind je op ons rooster.