fbpx

De Bluebirds 30 dagen challenge start op 19 maart!

De Bluebirds 30 dagen challenge start op 19 maart!

De Bluebirds Methode
Druk, druk, druk… Zit jouw agenda zo vol, dat het je soms een beetje veel wordt? Geeft niks, hebben wij ook wel eens last van…

De Bluebirds Methode geeft jou in 30 dagen meer rust, energie en geluk
Waarom dertig dagen? Omdat dit precies de periode is die we nodig hebben om nieuwe gewoonten te creëren. In deze 30 dagen nemen we je mee in de wereld van sport, yoga, lifecoaching en meditatie voor het bereiken van een rustige geest en een sterker lichaam. Een soort detox voor je leven!

Tijdens deze 30 dagen krijg je…
– 3 Body Stress Release behandelingen
– 4 Coaching sessies
– Onbeperkt sport en ontspanning
– Voedingsadvies

Doorbreek patronen
We doorbreken de oude patronen en verruilen deze voor nieuwe, die een gezond en gelukkig leven ondersteunen. Je hoeft niet lenig te zijn en ook niet ontzettend fit. We vragen enkel je toewijding en enthousiasme om de beste versie van jezelf worden! Stap uit je comfortzone en ga met ons deze uitdaging aan.

Na deze 30 dagen kan je met een schone lei weer verder en krijg je een passend advies voor een vervolgtraject bij Bluebirds.

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar dus geef je nu op! Voor onze early birds hebben wij een speciale offer: Probeer nu onze methode in 30 dagen minder druk voor €395,- ipv van € 595,- !

Mail voor meer informatie naar iamabluebird@blue-birds.nl of meld je direct aan!

Lees ook:
Waarom je iets nieuws voor 30 dagen moet proberen?
Alle info over de Bluebirds 30 dagen challenge
Hoe word je super fit met het Bluebirds SuperFit programma!