fbpx

December = Winter Specials & Docu Night

Winter specials en Docu night bluebirds

December = Winter Specials & Docu Night

Winter specials en Docu night bluebirds

De laatste maand van 2018 is aangebroken! Voordat wij het nieuwe jaar ingaan hebben we nog een aantal mooie specials voor jullie op het programma staan. Hieronder vind je een overzicht én je kunt je gelijk inschrijven!

Winter Specials

CRITICAL ALIGNMENTWinter specials en Docu night bluebirds

Het doel van Critical Alignment Yoga is om spierspanning los te laten. Daarom ligt de nadruk in een les Critical Alignment Yoga op het in “alignment” (uitlijnen) brengen van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je lichaam spanning loslaat en weer licht en flexibel aanvoelt. Daarnaast worden in Critical Alignment ook actieve (maar rustige) houdingen gedaan die zorgen voor een gezonde en actieve lichaamshouding. Je gebruikt props tijdens de les die je helpen om in alignment te komen.
 
Wanneer? 6 december 2018
Hoe laat? 19.30 – 21.00 uur
Door wie? Nell Berger

 
MANNENYOGA

Winter specials en Docu night bluebirds

Word jij soms ook zo afgeleid door al die vrouwen om je heen in een yogales? Wij hebben de oplossing!
In deze les focussen we ons vooral op het versterken van ons core en het vergroten van de flexibiliteit. Naast de fysieke voordelen gaan deze lessen je mentale vermogen zoals concentratie en focus verbeteren. Zowel voor beginners als ervaren yogi! En nee, vrouwen zijn niet welkom:)
 
Wanneer? 13 december 2018
Hoe laat? 19.30 – 21.00 uur
Door wie? Amber van Hulst

 

Docu Night @ Bluebirds: Fix the World and Make Money

Op 20 december organiseert Bluebirds haar allereerste editie van Docu-Nights @ Bluebirds! Tijdens deze eerste editie laten wij de documentaire “Fix the World and Make Money” of het Amerikaanse zeepmerk @Dr. Bronner’s zien. Is het mogelijk om geld te verdienen en de wereld een stukje beter te maken? Je ontdekte het de 20ste!

Wanneer? 20 December 2018
Hoe laat? 19:30-21:30
Meer info? Lees de blog hier

Reserveer je ticket voor de docunight meteen!

 
 

Super Flow Special: 108 zonnegroeten

21 december 2018 Super Flow Special: 108 ZonnegroetenOp 21 december begint officieel de winter! Om de wisseling van de seizoenen te eren doen wij op 21 december 108 zonnegroeten volgens de oude Global Mala traditie. Je doet vier sets van 24 zonnegroeten waarbij je telkens een nieuwe positieve intenties hebt.

Wanneer? 21 december 2018
Hoe laat? 07.00 – 09.00 uur
Door wie? Seth, Nanda, Janine en Linda
Meer informatie: lees deze blog

Boek je plekje voor de Super Flow Special hier!