fbpx

Dit is waarom je voedingsadvies nodig hebt!

Dit is waarom je voedingsadvies nodig hebt!

Iedereen weet het: gezond eten is belangrijk. Voeding is helemaal hot; we worden bedolven onder hippe blogs, kookprogramma’s en foto’s van exotische superfoods op Instagram. Het is soms een beetje overweldigend, al die verschillende meningen en theorieën over ons eten. Loka Voeding biedt hulp! 

Wel of geen melk? Moet ik glutenvrij of veganistisch eten of toch gewoon volgens de schijf-van-vijf? En waar haal ik de tijd vandaan om zelf alles te maken? Zelf liep ik ook lang met deze vragen rond. Inmiddels heb ik me verdiept in de wereld van voeding, en nog steeds leer ik elke dag meer over eten. Nu deel ik graag mijn inzichten met jou en laat ik je zien dat gezond en lekker eten helemaal niet zo moeilijk of ingewikkeld is. Iedereen kan het! Met de juiste aanpassingen in je voedingspatroon kunnen we er samen voor zorgen dat je beter in je vel komt te zitten, zowel lichamelijk als geestelijk. En dan wil je niet meer anders!

Waarmee kan ik je helpen?

Een gezond gewicht en meer energie

Door gezond, puur en zo onbewerkt mogelijk te eten, krijgt je lichaam de kans om weer te doen wat het moet doen: een goede stofwisseling en gezonde spijsvertering op gang brengen en je van energie voorzien. Ook om tot rust te komen en vet te verbranden, afvallen dus.

Gezondheidsklachten

Bij bijvoorbeeld een prikkelbare darm, een slechte huid, maagzuur, vermoeidheid, noem maar op. ‘Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding’. Hippocrates zei het 2300 jaar geleden. We zijn het alleen een beetje vergeten en hebben geleerd om te leven met allerlei kwaaltjes. Je zult verbaasd staan als je merkt dat je zelf invloed hebt op een veel gezondheidsklachten, door je eetgedrag te veranderen.

Hormonen en zwangerschap

Hormonen en voeding hebben echt alles met elkaar te maken. Wanneer je last hebt van pms-klachten of veel ongemak ervaart door de overgang, kun je daar zelf verlichting bij aanbrengen door je voeding aan te passen. Door de opleiding ‘Vrouw en Hormonen’ bij het Care for Women instituut heb ik de kennis en behandelmethoden opgedaan om je hierbij te begeleiden. Ook wanneer je zwanger bent (of wilt worden).

Persoonlijk voedingsadvies

Wat bij de een past, werkt bij de ander soms totaal niet. Daarom heeft het ook weinig zin om weer het nieuwste dieetboek aan te schaffen of om precies hetzelfde te eten als je slanke buurmeisje. Ik help je om uit te vinden wat voor jou werkt. Met een persoonlijk plan op maat, stap voor stap.

Heb je interesse? Je bent welkom voor een kennismaking bij Bluebirds! Mail naar info@lokavoeding.nl of plan hier direct een afspraak in.

Benieuwd naar mij en naar de manier waarop ik werk? Bekijk mijn website!

Laura  – Voedingscoach Loka Voeding