fbpx

Doorbreek patronen met de Bluebirds Methode!

Doorbreek patronen met de Bluebirds Methode!

Druk, druk, druk… Zit jouw agenda zo vol, dat het je soms een beetje veel wordt? Geeft niks, hebben wij ook wel eens last van… Neem nu tijd voor jezelf zonder dat je vrij hoeft te nemen je van werk!

De Bluebirds Methode geeft jou in 30 dagen meer rust, energie en geluk.

Waarom dertig dagen? Omdat dit precies de periode is die we nodig hebben om nieuwe gewoonten te creëren. In deze 30 dagen nemen we je mee in de wereld van sport, yoga, life coaching en meditatie voor het bereiken van een rustige geest en een sterker lichaam. Een soort detox voor je leven!

Doorbreek patronen
We doorbreken de oude patronen en verruilen deze voor nieuwe patronen die een gezond en gelukkig leven ondersteunen. Je hoeft niet lenig te zijn en ook niet ontzettend fit. We vragen enkel je toewijding en enthousiasme om de beste versie van jezelf worden! Stap uit je comfort zone en ga met ons deze uitdaging aan.

Hoe zien jouw 30 dagen er uit?

Vier coaching sessies op zaterdag*
Iedere zaterdag vindt er een coaching sessie plaats, waarin we je tips en tools geven voor het managen van je leven:

 • Stress Management
  Wat is stress en hoe ga je er het beste mee om?
 • Agenda management
  Bepaald jouw agenda hoe jouw leven eruit ziet? Wordt weer baas over jouw agenda, in plaats van andersom!
 • Succesvol veranderen
  Wil je gezonder leven, meer sporten, afvallen, meer rust in je leven of heb je een ander goed voornemen dat moeilijk vol te houden is? Laat ons je helpen succesvol te veranderen.
 • Leidmotieven: Wat stuurt mijn gedrag?
  Wat drijft jou? Laat dit je helpen succes te creëren in je leven?

*De sessies zijn ook los te volgen voor €39,- per sessie. Mail voor jouw inschrijving naar daniella@blue-birds.nl.

Daniella Vons
De coaching sessies worden begeleid door Daniella Vons: “Na een burnout was een ding duidelijk: Dit gaat mij nooit meer overkomen! Ik ben op zoek gegaan naar de reden waarom ik in deze situatie terecht kwam en heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun leven beter, rustiger en gezonder in te delen. Dit doe ik door middel van yoga, meditatie en coachingsessies.”

Onbeperkt sporten
Binnen de 30 dagen heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen. De methode adviseert je 2x Superles en 1x yogales per week.

Voedingsadvies
Een gezond lichaam is de basis van geluk en daarom krijg je van ons een duidelijk voedingsschema, waarin we je uitdagen het lichaam te voeden in plaats van te vullen.

Na deze City Retreat kan je met een schone lei weer verder en krijg je een passend advies voor een vervolg traject bij Bluebirds.
Op 5 september start de volgende City Retreat! Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar dus geef je nu op!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd of deze City Retreat is wat je nodig hebt? Neem dan contact op met Daniella via daniella@blue-birds.nl.