fbpx

Essa Holistische massage

Gun jezelf een holistische ontspanningsmassage! Zo kan je lichaam ervaren dat het een geheel is, kan het spanning loslaten en helemaal tot rust komen.  

Essa massage

Holistische ontspanningsmassage

Wil je even helemaal uit het hoofd en in het lijf? Met een combinatie van zachte lange strijkingen en stevige deep tissuegrepen maak ik je bewust van je hele lichaam. Zo kan je lichaam ervaren dat het een geheel is, kan het spanning loslaten en helemaal tot rust komen. Of je nou van een stevige massage houdt of liever een zachte ontspanningsmassage ontvangt…

Essa massage 2

Over mij

Ik ben Essa. Ruim 15 jaar geleden kwam ik met lichaamswerk en yoga in aanraking omdat ik wilde leren omgaan met stress en chronische pijn. Mijn eigen ervaringen met ademwerk, Yoga Nidra en massage hebben mijn pad gevormd.

In mijn werk wil ik mensen weer thuis laten komen in hun lijf. Ik ga samen met je op onderzoek naar waar ruimte gemaakt kan worden. Door bewust te worden van je lijf, leer je lichaam kennen en erop te vertrouwen. Ik maak elke massage op maat.

Prijzen

  • 30 min: € 36,-
  • 45 min: € 54,-
  • 60 min: € 63,-
  • 75 min: € 72,-
  • 90 min: € 85,-
  • 120 min: € 110,-

Wanneer bij Bluebirds?

Donderdagavond van 17.30- 22.30 uur

 

Afspraak maken

Massagesessies voor de donderdagavond kun je hier reserveren: https://essanidramassage.as.me/schedule.php. Mocht je op een andere dag willen afspreken, stuur me dan een e-mail op essa.bloem@gmail.com.

 

Contactgegevens

Website: www.essabloemers.nl
Emailessa.bloem@gmail.com
Tel: 06-24813003