fbpx

BROWtiful gezichtsbehandelingen in het Bluebirds huisje

Het Bluebirds huisje heeft een nieuwe bewoner. Vanaf december kun je bij Shantoucha, schoonheidsspecialiste en eigenaar van BROWtiful diverse gezichtsbehandelingen boeken.

“Door middel van de nieuwste technieken op het gebied van huidverzorging en een verantwoorde productlijn wil ik mensen helpen bij het creëren van de beste van beste versie van zichzelf… Be•You•Tiful!”

HydraFacial MD®

“Als eerste in Amsterdam maak ik gebruik van een behandeling waar vele Hollywood sterren bij zweren: HydraFacial MD®. Met de HydraFacial MD® behandeling verbeter je niet alleen de algehele gezondheid van de huid maar pak je ook vele andere huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie en UV schade en huidveroudering. Het is geschikt voor alle huidtypes. Je hebt al een zichtbaar resultaat na een behandeling!”

Natuurlijke beautymerken
“Niet alleen het resultaat is belangrijk, ik hecht ook waarde aan de ingrediënten van de schoonheidsproducten. Ik maak naast het merk HydraFacial MD® gebruik van een volledig natuurlijk beautymerk afkomstig uit Zuid-Afrika, Kalahari Lifestyle. Dit merk is dierproefvrij en bevat alleen bestanddelen afkomstig uit de Kalahari woestijn. De behandelingen zijn een niet in woorden te omschrijven ervaring!”  

Gezichtsbehandelingen
Aan alle behandelingen gaat een consult vooraf waarbij Shantoucha samen met je op zoek gaat naar een passende behandeling:

  • Kalahari lifestyle gezichtsbehandelingen variëeren tussen 45 en 60 minuten.
  • HydraFacial MD® behandelingen:
    – Instant: direct resultaat voor een mooie gezonde huid
    – Renew: stevige peeling voor de oudere/rijpere huid of eventueel acne. Verbetert rimpels, onzuiverheden en acne
    – Power: All-in-one behandeling voor alle huidtypes en alle huidproblemen

Shantoucha is op woensdag- en vrijdagavond van 18:00u – 21:30u aanwezig en op zondagmiddag op verzoek aanwezig. Boek je afspraak of mail voor vrijblijvende informatie naar afspraak@browtiful.nl of bel 06-14425110.

browtiful