fbpx

Hailey Noa – Marketing Manager Bluebirds

Hailey noa

OVER

Hoi! Ik ben Hailey Noa en ik versterk het Bluebirds team als Marketing Manager. Mijn carrière begon ooit als jurist. In 2016 heb ik een carrière switch gemaakt waardoor ik mij ben gaan focussen op yoga, persoonlijke ontwikkeling en marketing. Kort na deze switch ging ik bij Bluebirds aan de slag als yoga- en superles teacher. De rest is ‘geschiedenis’, zoals ze dat zeggen :-). Bluebirds is mijn tweede thuis geworden en met veel plezier werk ik aan de groei van deze geweldige studio.

Naast mijn werk bij Bluebirds ben ik ook Purpose & Carrière Coach. In deze rol help ik millennial vrouw ontdekken wat hun Soul Purpose is en hoe ze daarvan hun carrière kunnen maken. Je kunt mij ook geregeld in de rol van coach vinden bij Bluebirds, dus houd de website goed in de gaten ;-).