fbpx

Happy Health Event – Yelp, Loka Voeding & Palace of Bliss

Happy Health Event – Yelp, Loka Voeding & Palace of Bliss

In oktober staat er een leuk event op de planning. Sporten, gezond eten – ja, dat is goed voor je. Dat weten we allemaal. Maar wát is er dan precies goed voor je en dan met name voor jou persoonlijk? Dit kom je te weten 22 oktober!

Yelp organiseert samen met yogadocent en blogger Hailey van Palace of Bliss, Loka voeding, FITSHE en Bluebirds een event waarin yoga en voeding centraal komen te staan. Zij zorgen voor een geheel verzorgde middag. Het begint met een gezellige ontvangst en een sportieve Vinyasa-les van Hailey. De les is geschikt voor alle niveaus – daar heeft Hailey speciaal voor gezorgd. Daarna volg je twee workshops van Laura (Loka Voeding) en Caroline (FITSHE) over voeding, jouw lijf, sporten en meer. Want tja, ieders lichaam is anders en jouw ‘fabriek’ werkt niet hetzelfde als die van een ander.

Kom daarom naar ons Happy Health event to find out! Een gezellige middag met yoga, workshops en ter afsluiting een borrel en…. Vergeet je cadeautje op het einde niet mee naar huis te nemen! 

Voor meer inhoudelijke informatie over de organisatoren en de kaart verkoop kun je kijken op Yelp!

We hopen jullie 22 oktober te zien! 🙂