fbpx

healingsoofinmotion

Healings 

Healing gaat uit van een holistisch visie. Een mens bestaat uit een lichaam, geest en ziel. Ons fysieke lichaam wordt omringd door een energieveld. In dat veld is allerlei informatie opgeslagen over ons welzijn. Een verstoring in het energieveld kan zich geestelijk of lichamelijk manifesteren.

Bij een healing stel ik mij open voor de universele energie en geleid die helende energie door naar jouw lichaam via de chakrapunten. Ik begin bij de voeten en eindig boven het hoofd. De energie werkt op verschillende delen van het lichaam door. Door middel van verschillende technieken maak ik het energetisch veld schoon, laad het op of breng het beter in balans. Energieblokkades kunnen daardoor verminderen of opgeheven worden.

Dat heeft tot gevolg dat je beter in balans komt, ontspant en je “batterij” weer wordt opgeladen omdat je energie beter kan doorstromen. Dat kan verbetering op lichamelijk en emotioneel niveau bieden.

Wanneer een healing?

* Als je rusteloos bent
* Niet lekker in je vel zit
* Weinig energie hebt
* Uit balans bent
* Behoefte hebt aan ontspanning
* Te veel in je hoofd zit 

Sophia – Soof in Motion

Mijn naam is Sophia maar eigenlijk noemt iedereen mij Soof. Ik heb een keurig pad bewandeld maar er bleef altijd iets knagen want ik wil(de) graag voluit vanuit mijn hart en intuïtie leven. Tijdens mijn mooie en intense zoektocht heb ik veel inzichten gekregen en ben ik bewust(er) geworden. Ik heb ontdekt dat het geven van healings mij en anderen veel brengt. Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met mij en healing! 

Een behandeling boeken?

Een behandeling duurt 60 minuten inclusief kort intakegesprek.
Maak een afspraak via soof@soofinmotion.com en bekijk voor meer informatie de website www.soofinmotion.com.