fbpx

Holistische coaching voor zwangeren & moeders door Aileen

Aileen Kennedy geeft holitische coachings voor moeders en zwangere vrouwen

Ik ben Aileen Kennedy al jaren ben ik gefascineerd in de verbinding tussen lichaam en geest.  Sinds ik moeder wed ben ik ook alles wat gaat over zwangerschap, bevallen en moederschap gaan opzoeken. Ik heb geschommeld tussen yoga, mindfulness, reizen naar Thailand en India en retraites en een wetenschappelijke opleiding in Psychologie en werk als GZ-Psycholoog. Tussen deze twee kanten van mij, de wetenschap en oude wijsheid, vindt ik balans en voeding voor mijn nieuwsgierigheid en antwoorden op mijn vragen en ontwikkel ik manieren om vrouwen te ondersteunen in deze hele bijzonder fase in het leven.

Sinds ik moeder ben geworden in 2014 heb ik ervaren dat het moederschap de meest transformatieve fase is in het leven van een vrouw. Zoveel verandert! Het viel mij meteen op hoe weinig zorg en steun er is voor zwangeren en voor moeders. Daar wilde ik gelijk wat aan veranderen. Inmiddels ben ik moeder van twee prachtige meisjes.

Door mijn eigen beval-ervaring waarbij Mindfulness mij enorm hielp heb ik mij laten opleiding tot Mindful Birthing en Parenting trainer. Daarnaast ben ik Doula (een soort beval-coach).Ook heb ik verschillende massage cursussen gevolgd (waaronder ook massage aan zwangeren en na de bevalling).  Mijn visie is dat het moederschap van ons vraagt om experts te worden in zelfzorg en zelfcompassie. Zonder deze twee dingen raken moeders uitgeput, opgebrand en overbelast. We leggen de lat zo hoog, en denken vaak dat anderen alles perfect doen. Een blije en gezonde moeder kan veel meer geven aan haar kind. I help you shine!

Alles wat ik doe bied ik in het Nederlands & Engels aan.

Holistische Coaching voor Zwangeren & Moeders

Ik bied een aantal typen sessies aan waarbij een kernelement is: jou helpen te verbinden met je zelf zowel mentaal als lichamelijk. Zodat je weer helder voelt wat je nodig hebt en goed voor jezelf kan zorgen.

Reconnect sessie

Dit is een combinatie van massage en mindfulness en coaching. Een mooie manier om lichaam en geest te verbinden om dieper te connecten met je gevoel, je drijfveren, je intuitie. De sessie is gericht op wat er voor jou op dat moment speelt. Bij meerdere sessies kunnen we een thema wat in je leven speelt vooruit helpen. Voor zwangeren is een veelvoorkomende thema angst rondom de bevalling of het aankomend ouderschap. Bij moeders komen deze thema’s veel voor: balans vinden, zelfzorg, vermoeidheid, onzekerheid over het moederschap en het verwerken van de bevalling.

Duur 90 minuten, € 95,-

Zwangerschapsmassage

Met een zwangerschaps massage wordt je heerlijk verwend. Een zwangerschaps massage werkt heerlijk ontspannend en geeft energie. Het kan ook een manier zijn om meer te verbinden met je baby. Ontspanning is heel belangrijk in de zwangerschap. Veel ontspanning heeft een positieve uitwerking op je bevalling. Je lichaam is tijdens een zwangerschap zo hard aan het werk! Ik gun alle zwangeren het genot van een zwangerschaps massage. Daarnaast geeft een zwangerschaps massage een betere doorbloeding, afgifte van afvalstoffen en grotere productie oxytocine. Handig toch!

Ik masseer veelal intuitief maar gebruik technieken uit shiatsu, ayurvedische massage, westerse massage en een tikkeltje thaise massage. Ik kan ook massage na de bevalling geven of bij miskraam of verlies.

Duur 60/90 minuten  € 75,-/€ 95,-

Massage

Een massage is een moment voor jezelf. Om te ontspannen en op te laden. Om te verbinden met je lichaam en weer te voelen hoe het met je lijf gaat. Ik masseer veelal intuitief maar gebruik technieken uit shiatsu, ayurvedische massage, westerse massage en een tikkeltje thaise massage. Ik werk niet een routine af maar kijk met jou wat je die dag nodig hebt en waar. Onderweg kom ik ook meestal plekken tegen die meer aandacht nodig hebben, daar blijf ik dan ook langer. Elke massage is daarmee ook uniek en afgestemd op jou.

Duur 60/90 minuten  € 75,-/€ 95,-

Coaching

In een coach sessie besteden we aandacht aan een thema waar je verandering in wil brengen. We onderzoeken waar je wilt groeien en hoe je het beste met dingen in je leven om kunt gaan. Dit kan echt van alles zijn. Voor zwangeren is een veelvoorkomende thema angst rondom de bevalling of het aankomend ouderschap. Of het verwerken van een eerdere bevalling. Bij moeders komen deze thema’s veel voor: balans vinden, zelfzorg, vermoeidheid, onzekerheid over het moederschap, omgaan met alle veranderingen in jezelf.

Duur 60/90 minuten  € 75,-/€ 95,-

Birth Story Listening

Deze sessies zijn bedoeld voor moeders die zowel een hele positieve als negatieve beval ervaring hebben gehad. Aandacht geven aan je eigen ervaring, je emoties vrij kunnen uiten aan iemand die oordeeloos naar je luistert en je steunt. Dit is iets wat kan helpen om deze heel bijzondere en meestal mega intense ervaring een plek te geven. Als je merkt dat je met een negatief gevoel terug kijkt op (delen van) je bevalling kan ik je hier ook mee helpen om dit te verwerken. Meestal zijn dan meerder sessies nodig, mogelijk ook in combinatie met massage. Mijn achtergrond als GZ-Psycholoog en als Mindfulness trainer zijn handige tools om jou te helpen met je verwerking.

60 minuten € 75,-

Contactgevens & een afspraak maken

Website: www.aileenkennedy.nl
Email: hello@aileenkennedy.nl
Telefoon: 06-17109226