fbpx

In 30 dagen meer ontspannen!

In 30 dagen meer ontspannen!

Vandaag begint onze eerste groep aan hun 30 dagen programma bij Bluebirds!
Wij willen ze heel veel plezier, geluk en ontspanning wensen.

Geef je op voor december!
In december hebben we ook weer een mooi 30 dagen programma samengesteld voor jullie! Gooi het roer om en zet die laatste 30 dagen van het jaar in het teken van jezelf met ontspanning, superlessen, yoga, goed eten en Bluebirds (Vooruit, met Kerst mag je je wel te buiten gaan hoor…)

Bluebirds Methode
Onze Bluebirds Methode geeft jou in 30 dagen meer rust, energie en geluk. In deze 30 dagen nemen we je mee in de wereld van sporten, yoga, lifecoaching en meditatie voor het bereiken van een rustige geest en een sterker lichaam. Een soort detox voor je leven!

Doorbreek patronen
We doorbreken de oude patronen en verruilen deze voor nieuwe, die een gezond en gelukkig leven ondersteunen. Je hoeft niet lenig te zijn en ook niet ontzettend fit. We vragen enkel je toewijding en enthousiasme om de beste versie van jezelf worden! Stap uit je comfortzone en ga met ons deze uitdaging aan.

Na deze 30 dagen kan je met een schone lei weer verder en krijg je een passend advies voor een vervolgtraject bij Bluebirds.

Op 8 december starten we met de volgende Bluebirds groep. Doe je mee?

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar dus geef je nu op! Voor onze early birds hebben wij een speciale offer: Probeer onze Fresh Start in 30 dagen minder druk voor € 395,- ipv van € 595,-

Meer weten? Mail naar iamabluebird@blue-birds.nl of bezoek onze Facebookpagina.