fbpx

Inspiratiesessie: Meer energie met ademen

Inspiratiesessie: Meer energie met ademen

Behoefte aan meer lucht, ontspanning en balans? Dan kan een ademsessie uitkomst bieden! Ademwerk heeft vele voordelen. Onder andere het bevorderen van innerlijke rust en het verbeteren van je concentratievermogen. Patronen worden doorbroken en het geeft je meer energie. Voor iedereen is de ervaring anders, het effect is er echter snel. Kom het zelf ervaren in de inspiratiesessie!

Cynta, stress/burn-out specialist, levensgenieter en ademcoach, laat je in deze 1,5 uur durende sessie ervaren wat ademwerk voor jou kan betekenen. In de sessie ben je 45 minuten bezig met ademen. Je ligt op een matje en wordt begeleid met ademen. Vooraf krijg je een korte uitleg en zet je een intentie voor de ademsessie. Na de sessie heb je de tijd om bij te komen en samen nog even na te praten met een kopje thee. Je hebt geen ervaring nodig. Het is geen reeks ademhalingsoefeningen en het is ook geen meditatie. Wel kan het een mooie verdieping op meditatie zijn.

Geef je snel op via Het Rooster, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Wanneer? 30 oktober 2016
Wie? Cynta van C-Coaching
Voor wie? Iedereen die meer rust en ontspanning wil ervaren! 
Investering? €25,00 voor Bluebirds met een onbeperkt abonnement en €39,- voor niet-leden. 

Ps: Liever een persoonlijke sessie? Wil je meer weten kijk dan op www.c-coaching.nl begin oktober live. Heb je vragen of heb je liever een persoonlijke ademsessie? Mail info@c-coaching.nl.