fbpx

Access Bars | Clearings | Energetische Facelift

door Barsbabes Crysje & Thiska @ Bluebirds West

Screen Shot 2020-07-31 at 11.20.56

Over Barsbabes

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Access Consciousness™, want hoe meer blije en bewuste mensen, hoe leuker, mooier, gezondere en magischer deze planeet!

Met Barsbabes staan we op festivals en evenementen om onze joy te verspreiden. “De naam Barsbabes is ontstaan als grapje met wat vrienden die allemaal Bars runden. Ik vond de naam zo leuk en Access Bars zo heerlijk, en dacht hier moet iedereen van weten. Zo ben ik Barsbabes begonnen.” Aldus Crysje, oprichter. De tools van Access Consciousness hebben zoveel bijdragen aan ons leven. Dat gunnen we iedereen. Het is bizar hoe anders en leuker ons leven is geworden sinds we er bekend mee zijn. 

Thiska; “Mijn leven is nu echt(!) leuk! Elke tegenslag, verkramping of beperking kan ik nu veel beter zien voor wat het is en veranderen/aan voorbij gaan. Als ik het even niet zie of kan veranderen? Dan heb ik een soort Mary Poppins tas aan tools en een wereldwijde Access Consciousness gemeenschap die me daarbij kunnen helpen. Hoe wordt het nog beter dan dit?!”

Behandelingen

Acces bars
Access Bars zijn 32 punten op je hoofd. Ze bevatten de elektromagnetische lading van je emoties, standpunten en gedachten over alles wat je in leven(s) bent tegengekomen. Veel daarvan heb je eigenlijk niet meer nodig. Het zit je voornamelijk alleen maar in de weg en kan ziekte en ongemak creëren, je tegenhouden in het bereiken van je verlangens of je zelfs blind maken voor wat het nou precies is dat je echt wilt in en met dit leven. 

Wanneer je je Bars laat ‘lopen’ is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Ze doet misschien niet alles in 1x (want hallo, weet je wel hoeveel onzin je hebt opgeslagen door de jaren heen?! ;)) maar elke sessie creëert weer een stuk zee aan ruimte in je hoofd, waardoor je meer Jou kunt zijn. En wat als je dan ineens op een dag een wandelende, pratende, dansende, lachende meditatie blijkt te zijn? En wat als het nog beter wordt dan dat?

Clearings
Jij bent licht, en als iets zwaar is ben jij dat dus niet! Tijdens een clearingsessie kijken we wat jou er van weerhoudt jouw leven vanuit lichtheid en mogelijkheden te creëren in plaats zwaarte en moeilijkheden. De tools van Access Consciousness zijn daar een enorme bijdrage in en hebben ons leven en die van duizenden mensen wereldwijd veranderd. 

Een van de tools is the Clearing Statement van Access Consciousness®. Heel vaak kijken we naar de zwaarte van problemen en proberen het op te lossen. Maar als je het al niet had kunnen bedenken waarom iets was, had je het dan al niet bedacht? Wat als die blokkade energetisch is. Dat doen we tijdens een sessie. We clearen de energie met de The Clearing statement. Het is als een magische spreuk als in Disney – bippeti bappeti boe en de blokkade is weg. Klinkt simpel? Ja, dat is het. Het is vreemd, maar zó effectief. 

Nieuwsgierig? Ondervind het zelf en kom langs voor een sessie. 

Energetic Facelift
De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).

Lichaamsprocessen
Lichamen worden graag aangeraakt. Er is een verbazingwekkende en koesterende energetische interactie als een lichaam een ander lichaam aanraakt.

Zowel Crysje als Thiska zijn bekend met meer dan 50 Lichaamsprocessen. Al deze hands-on lichaamsprocessen zijn ontworpen om jou te faciliteren een grotere verbondenheid met je lichaam te hebben. Jouw lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genereren. Zo kan MTVSS een ongelofelijk dynamisch effect hebben op het immuunsysteem en Trifold Sequentie Systemen een enorme bijdrage zijn voor Posttraumatische Stressstoornissen. 

En je kunt het leren!
Naast de Bars, Facelift en andere Access behandelingen geven we ook workshops in Access Bars en Facelift bij Bluebirds. Access Bars en Access Facelift leer je binnen 1 dag! Hou daarvoor het rooster in de gaten en/of vraag ons ernaar. 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

Access Bars (45 min) bedraagt €90,-
Clearings sessie met Crysje (45 min) €120,-
Energetische Facelift (75 min) €120,-
Lichaamsprocessen: (45min) €90,-

Tijdelijk hebben we een kennismakingsactie;
Alle sessies slechts €60,- zijn en een clearing sessie met Crysje €90,-.

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Op aanvraag bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam). 

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar wat het voor jou kan doen? Boek een sessie met ons of neem contact met ons op en laten we kijken hoe we de grootste bijdrage aan jou kunnen zijn.

Contact

Website: www.barsbabes.com
Email: info@barsbabes.com
Tel: Crysje: +316 26 62 41 54 | Thiska: +316 30 10 00 05