fbpx

Burn-out Preventie en Herstel

door Daria Mnych @ Bluebirds West

Daria Mnych is gespecialiseerd in het coachen van cliënten bij burn-out, depressie en angst. Dat doet ze
met hands-on oefeningen en veranderingen in levensstijl.

Over Daria

Ik ben Yoga Therapeut en Burn-out Preventie Trainer.

Ik kom oorspronkelijk uit Polen, groeide op in Duitsland en verliet het land om op mijn 26e in Amsterdam te gaan wonen. Terwijl ik als fotograaf en in managementfuncties werkte, groeide mijn fascinatie voor spiritualiteit en de culturele conditie. Dus deed ik een diepe duik in yoga en meditatie, terwijl ik geaard bleef in de realiteit.

Vele – vele – uren op de yogamat later bied ik nu no-nonsense meditatie en yogatherapie aan voor iedereen die behoefte heeft aan een heldere geest en een gezond lichaam.

Of het nu in een rustige yoga shala is of midden in een bruisende zakelijke omgeving, ik help je je kracht te vinden, je zelfverzekerd te voelen en meer ontspannen te zijn. Privé, in één op één coachingsessies, in groepstrainingen of in zakelijke settings.

Yoga is voor mij een manier van leven die me in staat stelt om constant te reflecteren, te voelen en aanwezig te zijn – op en naast de mat. Yoga was ook de enige tool die me had geholpen om te herstellen van mijn eigen burn-out(s). Het is mijn missie om jou met mijn kennis in kracht te stellen je zelf te genezen en je zo te ondersteunen op je eigen reis.

Als Yogatherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Yogatherapie – NVYT – en ben ik afgestudeerd aan de CPION geaccrediteerde opleiding Medische Basis Kennis.

Behandelingen

Met rustige, ongecompliceerde yogahoudingen, een natuurlijke manier van ademen en nuchtere meditatie laat ik je kennis maken met Yoga Therapie. Een methode die je stimuleert om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid. In onze sessies oefen je relevante en hands-on technieken, die passen bij jou als persoon en jouw levensstijl. Je krijgt huiswerk om elke dag te oefenen om je zenuwstelsel in balans te brengen, angst te verminderen en energie te stimuleren.

Mijn doel is om je door de verandering heen te begeleiden, verschillende tools aan te reiken, die bij jou en je levensstijl passen en voor iedereen toegankelijk zijn. Je gaat weer in je kracht staan, gaat vrijheid en onafhankelijkheid ervaren, wat dus leidt tot zelfvertrouwen terwijl je lichaam en geest geneest.

Ervaring met yoga is niet verreist. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website www.dariamnych.com.

Kosten

Online intake van 30 min – gratis
1 losse privé sessie van 90 min – €125
5 weken privé programma (5 sessies van 90 min) – €495

WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

Maandag van 08:00 tot 12:30 uur bij Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam).

Contact & afspraak maken

Daria Mnych
Mail: contact@dariamnych.com

Tel: 064 662 6668
Website: www.dariamnych.com
LinkedIn: Daria Mnych