fbpx

Chiropractor

door Cloudless Chiropractic @ Bluebirds Oost

Tekengebied 17NBG@4x
Tekengebied 43@4x
Tekengebied 18NBG@4x

Cloudless Chiropractic is een boutique praktijk voor chiropractie die zich focust op het wegnemen van blokkades in jouw wervelkolom en zenuwstelsel, zodat je een hoger level van gezondheid, functie en connectie met de wereld om je heen kunt ervaren. Bij Cloudless Chiropractic richten wij ons op de oorzaak van jouw klachten, zodat je niet (constant) zult terugvallen in dezelfde symptomen.

FullSizeRender (1)

Wie wij zijn

Andrew heeft meer dan 14 jaar ervaring en passie voor zijn vak, waarvan al 5 jaar in Amsterdam. Andrew snapt hoe lichamelijke klachten je dagelijkse leven kunnen beïnvloeden en hij helpt je graag zodat jij het optimale uit je leven kunt halen in werk, relaties en yoga beoefening.

Andrew helpt mensen van jong tot oud. Met een passie en specialisme ontwikkelt voor de behandeling van pasgeboren baby’s, zwangere vrouwen en kinderen.

Lees hier meer over ons.

Andrew Harvey

Wat kun je verwachten van Cloudless Chiropractic?

Intake afspraak

Andrew zal de tijd nemen jouw klachten en/of fysieke belemmeringen met je door te nemen en een aantal neurologische en orthopedische tests met jou te door lopen om te kijken hoe jouw wervelkolom en zenuwstelsel functioneren. Het doel van de intake is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw disfuncties zodat wij jou het beste kunnen helpen. Tijdens het eerste bezoek vindt ook jouw eerste behandeling plaats.

Tweede afspraak – Report of findings (incl. behandeling)

Andrew zal tijdens deze afspraak jouw onderzoeksresultaten en een aanbevolen plan bespreken om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Reguliere afspraak

Als je bij Andrew komt vanwege symptomen zoals pijn dan is het belangrijk te begrijpen dat deze symptomen niet zomaar uit de lucht komen vallen. Deze worden over een bepaalde tijd opgebouwd en net zoals de analogie van de druppels die de emmer doen overlopen. Geldt hetzelfde voor symptomen, de problemen kunnen opbouwen zonder dat je het in de gaten hebt. Het is als de emmer overloopt dat je begrijpt dat je hulp nodig hebt. Andrew kan je hier goed bij helpen, maar als je problemen de tijd hebben gehad om zichzelf op te bouwen tot het niveau dat ze vandaag zijn, dan nemen ze vaker wel dan niet de tijd om zichzelf door middel van behandeling op te lossen.

Blijf gezond

Het doel van Andrew’s behandeling is om een gezonde communicatie door je hele lichaam te herstellen en deze op lange termijn ook te onderhouden, zodat jij je beste zelf kunt zijn. Dit onderhoud voor je wervelkolom noemen wij Wellness Care en het is niet voor niets dat de meeste cliënten van Cloudless Chiropractic hiervoor kiezen.

Onze tarieven

Intake afspraak (± 45 min)

  • € 85 Volwassene (18+)
  • € 75 Kind / Student / 65-plusser

Tweede afspraak (± 30 min)

  • € 70 Volwassene (18+)
  • € 65 Kind / Student / 65-plusser

Reguliere afspraak (± 15 min)

  • € 55 Volwassene (18+)
  • € 50 Kind / Student / 65-plusser

Vergoedingen

Klik hier om te lezen over de vergoeding van de zorgverzekering.

Aanwezig bij Bluebirds Oost

Andrew’s behandelingen zijn in Amsterdam exclusief beschikbaar bij Bluebirds Oost op de volgende dagen:

Maandag         08:00 – 17:30u

Dinsdag           08:00 – 17:30u

Woensdag       15:30 – 21:00u

Donderdag      08:00 – 17:30u

Waar?

Andres is werkzaam bij Bluebirds Oost, Louise Wentstraat 186, Amsterdam.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, twijfel dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan via dit contactformulier of de onderstaande contactgegevens. We helpen je heel graag!

Contactgegevens

Tel: 06-47988964
Email: info@cloudless-chiropractic.com
Website: www.cloudless-chiropractic.com