fbpx

Crissy

OVER

Hoi, ik ben Crissy: holistisch coach, reiki master, yogadocente en eigenaresse van Retourtje Happiness. Sta eens even stil en voel: wie ben ik en wat wil ik eigenlijk écht? Waar krijg ik energie van? Wat wil ik met de wereld delen? Wat heb ik niet meer nodig? En waar droom ik van? Ik help jou, vanuit zelfliefde, met Yoga en Reiki te ontdekken wat jou laat stralen. Waarom? Omdat ik geloof dat wanneer jij je hart volgt, de rest (anderen) vanzelf volgt. Zie ik je snel op de mat of reikitafel?

LES

Yin Yoga + Reiki @Bluebirds Centrum: Geniet van een heerlijke Yin les met Reiki. Elke les focust zich op één thema, bijvoorbeeld ‘meer zelfliefde’ of ‘leren loslaten’. Ontspannen Yin-houdingen en Reiki ondersteunen dat thema. De les eindigt met een lekkere lange Savasana met Reiki, zodat jij weer helemaal opgeladen naar buiten loopt.

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Deze oeroude natuurlijke geneesmethode zorgt ervoor dat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Zo krijg je er bijvoorbeeld meer energie van, maar helpt het je ook om tot rust te komen.