fbpx

by Laurens Mol @ Bluebirds Oost

Over mij

Mijn naam is Laurens Mol. Ik kom oorspronkelijk uit Haarlem en woon nu drie jaar in Amsterdam. Ik geef dating/relatie en zelfontwikkeling coaching aan zowel mannen als vrouwen. In de coaching sessies help ik mensen in hun liefdesleven.

Vroeger was ik heel erg verlegen en zat ik veel in mijn hoofd. Ik vroeg me altijd af waarom sommige mensen moeiteloos sociaal zijn en weinig problemen lijken te ervaren in hun (liefdes)leven, terwijl anderen (zoals ik) hier dag in dag uit mee worstelen.

Na de zoveelste afwijzing had ik er genoeg van. Ik besloot mezelf te trainen in aantrekkelijker, socialer en zelfverzekerder worden. Ik verslond talloze boeken en zoog alle informatie over dating en zelfontwikkeling op als een spons.

Door al deze kennis vervolgens in praktijk te brengen kwam ik erachter dat het werkte. Ik veranderde en voelde me zelfverzekerder en gelukkiger. Later kwam ik erachter dat er ook Nederlandse bedrijven waren die datingcoaching gaven.

Zodoende ben ik bij AttractionGym terecht gekomen waarbij ik talloze mannen heb mogen coachen om diezelfde transformatie mee te maken die ik destijds heb ervaren. Vervolgens werd ik werkzaam voor het zusterbedrijf MannenBrein, wat dating/relatie en zelfontwikkeling coaching aanbiedt aan vrouwen.

Inmiddels coach ik een aantal jaar bij deze bedrijven waarbij ik honderden mensen heb helpen groeien om krachtigere, aantrekkelijkere en gelukkigere versies van zichzelf te worden.
Mijn werk is mijn grote passie. Verder haal ik heel veel energie uit sporten (vechtsport/krachtsport en rennen), reizen, lezen en waardevolle tijd doorbrengen met alle geweldige mensen die ik in mijn leven heb.

Werkwijze

Ik bied trajecten aan vrouwen én mannen aan die tegen belemmerende patronen aanlopen in hun (liefdes)leven.

 Bijvoorbeeld:

 • Je trekt steeds het verkeerd soort relatie/partner aan.
 • Je wordt constant teleurgesteld in de liefde.
 • Je hebt geen idee hoe je jezelf aantrekkelijk opstelt of hoe je flirt.
 • Je hebt een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen.
 • Je relaties lopen niet lekker.
 • Het voelt alsof je geen grip op je (liefdes)leven krijgt.

De trajecten bestaan meestal uit 5 sessies van ieder 1,5 uur. Tijdens de sessies pakken we jouw patronen op twee niveaus aan:


Vaardigheid & Waardigheid
Waardigheid wil zeggen: hoe voel jij je over jezelf? Zie jij jezelf als een krachtig, aantrekkelijk persoon? En zo niet: hoe komt dat? Waar komen je negatieve overtuigingen vandaan en hoe zette we jouw “oude verhaal” om in een nieuw verhaal waarin je volledig in je kracht komt te staan?

De waardigheid kant pakken we aan door diep in je verleden te duiken om na te gaan wáár jouw overtuigingen vandaan komen. Dit rationele inzicht is een belangrijke eerste stap om te ontkoppelen van deze overtuigingen. Want zodra je ze in beeld hebt, creëer je bewustzijn. Wat je in staat stelt andere keuzes te maken.

Maar alleen rationeel inzicht in vaak niet voldoende. Je kunt namelijk nog steeds overweldigd worden door emoties en daardoor vanuit oude hardnekkige patronen blijven handelen. Dus is het belangrijk om gevoelsmatige verandering door te maken.

Daarvoor gebruiken we meditatie, ademhalingstechnieken en visualisatie-oefeningen om je meer bewust te maken van je gevoelswezen. In combinatie met de coaching zorgt dit ervoor dat je gevoelsmatig leert te ontkoppelen van je oude verhaal en contact maakt met een gevoel wat bij jouw authentieke kern hoort. Dit is de persoon die jij écht bent, losgekoppeld van alle angsten/blokkades en negatieve patronen.

De combinatie van het rationele inzicht én de gevoelsmatige verandering zorgt ervoor dat mensen hun oude patronen doorbreken en gaan leven vanuit de meest krachtige en aantrekkelijke versie van zichzelf. Hierdoor voel je je niet alleen zelf beter, maar zal je ook merken dat je betere partners aantrekt, gelukkigere relaties krijgt en veel meer grip op je (liefdes)leven ervaart.

De vaardigheid-kant bestaat uit praktische tips/technieken en oefeningen om alles in de praktijk te brengen. Hier komen vragen aan bod zoals:

 • Wat zijn praktische acties die ik kan nemen om meer volgens mijn authentieke zelf te leven?
 • Hoe flirt ik?
 • Hoe voer ik interessante en leuke gesprekken?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik moeilijke gesprekken durf te voeren in mijn relatie en hoe doe ik dat op een succesvolle manier?
 • Hoe geef ik mijn eigen grenzen/wensen op een aantrekkelijke en assertieve manier aan?

Door te focussen op de waardigheid én de vaardigheid-kant ontdek je hoe je jouw innerlijke transformatie als gevolg van het traject direct leert toe te passen in de praktijk.

Tussen de sessies door is het belangrijk dat je goed met alle opdrachten, oefeningen en actiepunten aan de slag gaat. Dat zorgt voor de verandering in patronen, gewoontes en identiteit waarmee je krachtige groei realiseert.

Aan het eind van dit traject weet jij precies wat jouw oude verhaal is, hoe je hier zowel rationeel als emotioneel van loskoppelt en hoe je vervolgens leeft volgens een nieuw verhaal waarmee je vol zelfvertrouwen en rust in jouw (liefdes)leven leert staan.

Aanwezig bij Bluebirds

Laurens is er op dinsdag en woensdagochtend 8.30 tot 13 uur en donderdagmiddag van 13 tot 17.30 uur bij Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam).

Afspraak maken & Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Mail dan naar: mathijs@mannenbrein.nl

Schrijf je verhaal/vraag in max 300 woorden uit. Gelieve ook je telefoonnummer achter te laten.
We bellen/mailen dan terug om te kijken wat voor jou de beste optie is.

E-mail: mathijs@mannenbrein.nl


Mannenbrein (voor de vrouwen): https://www.mannenbrein.nl/
Attractiongym (voor de mannen): https://www.attractiongym.nl/