fbpx

By Dolores Mae Hoppener @ Bluebirds Oost

Dolores Mae

Over mij

Ik ben een transformational coach & healer, motivational spreker en kunstenaar gevestigd in Amsterdam. Mijn vader zag dit alles al op zeer jonge leeftijd in, toen ik naast dat ik me kunst verkocht bij de buren ook vertelde wat mensen konden doen om zichzelf te helen. Mijn levensweg heeft me dat laten inzien terwijl ik zelf nooit bedacht “dit beroep” te gaan doen. Het is het zo gelopen door zelf te ervaren dat we onszelf kunnen genezen.  

Mijn doel is om jou te empoweren. De wijsheid zit in jou en het lichaam kan zichzelf helen. Daar help ik je bij. Terug in balans, verbonden met je ware natuur. 

Ik heb vele jaren in de creatieve industrie gewerkt, voor internationale adviesbureaus zoals Fronteer, Delight Agency en als launching partner van de Inner Peace Conference. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om de eisen van onze samenleving in evenwicht te houden met gezond te blijven, in echte afstemming met wie je werkelijk bent.

10 jaar geleden brandde ik de kaars aan beide uiteinden door onbewust mijn diepere emoties te onderdrukken. Mijn leven was uit balans. Ik dacht dat ik verbonden was met mijn lichaam, maar ik kwam erachter dat ik was losgekoppeld was en verstrikt in ongezonde manieren van denken. Dat kwam allemaal tot stilstand toen mijn lichaam niet meer functioneerde. Geen enkele arts noch traditionele medische instellingen kon mij helpen. Daarom vond ik mijn weg naar alternatieve geneeswijzen, waar ik toen nog niet in geloofde.

Zodra ik me overgaf aan het proces van luisteren naar mijn emoties en het genezen van mijn lichaam, begon mijn hele wereld te verschuiven! Ik ging dichter bij mijn eigen natuur leven. Sindsdien heb ik het voorrecht gehad om samen te werken met enkele van de beste leraren en beoefenaars ter wereld om opnieuw contact te maken met mijn ware potentieel en de afgelopen 4 jaar help ik anderen dat ook te doen.

“Wat ik heb gevoeld en gemerkt is dat het leven altijd met ons is, nooit tegen. Het leven waaronder ons lichaam communiceert met ons. Het wil ons iets vertellen.”

Ik ben een levenslange leerling. Wie ben ik? Waarom handelen we zoals we doen? Waar zijn onze beslissingen op gebaseerd? Welke invloeden hebben onze gedachten en herinneringen op onze perceptie van de werkelijkheid? Hoe kunnen we ons gedrag ten goede veranderen? En hoe we voldoening en vrede vinden? Want laten we eerlijk zijn, soms verspillen we zoveel energie om een ​​situatie te veranderen of te beheersen, maar lukt dat simpelweg niet. De eerste stap voor genezing is je bewust worden van wat je wilt helen en naar het verleden durven kijken om dingen nu te kunnen veranderen. En in mijn eigen ervaring zijn dat de overgangsfasen waarin we iemand nodig hebben om te helpen.

We hebben allemaal het potentieel om onszelf te genezen. Ik geloof echt dat we allemaal zijn geboren om een ​​vreugdevol leven te leiden. Mijn missie is om mensen te helpen in hun kracht te zetten, een te worden met het leven.

Holistische Benadering

Tijdens mijn healings gebruik ik een holistische benadering om de lichamelijke en emotionele balans te herstellen en te bewaken. We gaan samen naar de bron ofwel de oorzaak, van waar je aan wil werken of dit nu mentaal, emotioneel of fysiek is.

Ik werk cognitief en energetisch waardoor diepe healing mogelijk is zonder ellenlange trajecten. Mijn benadering is ook cognitief omdat ik heb ingezien dat voor blijvend effect we ook het brein moeten meenemen (herprogrammeren). Je krijgt na de sessie kleine opdrachtjes mee om te doen of op te letten in je dagelijkse leven. Je doet het dus ook echt zelf. 

De technieken die ik gebruik zijn gesprekken, energetische healing (Rigpa Energetic Healing, Reiki & Darma Shamanic Healing), Innerlijk Kind werk, innerlijke reizen, en verschillende vormen van actief lichaamswerk waaronder ademhalingswerk. De accenten en technieken verschillen per behandeling, afhankelijk van wat er nodig is. We gaan altijd naar de bron van de blokkade / disbalans in je leven zodat trauma’s worden geheeld en onbewuste patronen, belemmerende gedachtes, pijnlijke herinneringen kunnen worden geheeld. 

Filosofie 

De wijsheid zit in jou! Ik begeleid jou alleen maar waardoor we het zelfhelendvermogen van jouw lichaam aanspreken. Ik geloof dat iedereen alles zelf weet, door mijn begeleiding kan je dat ook ervaren. Mijn doel is om je te helpen van je issue(s) af te zijn en uiteindelijk in totale flow met het leven te komen: “één te worden met het leven.” Leven volgens je eigen natuur. Vol vertrouwen. In vreugde. 

Energetische healing

In mijn behandeling gebruik ik verschillende energetic healingsmethodes. Hieronder vind je een toelichting van de volgende 3 methodes: Rigpa Energetic Healing (Rigpa), Reiki en Darma Shamanic Healing.

Rigpa Energetic Healing (Rigpa)

Rigpa is een zeer krachtige heelkunst die duizenden jaren geleden werd gecreëerd door Tibetaanse monniken en betreft helende technieken die gebaseerd zijn op de Boeddha-leer en het Don Sjamanisme. Tot ongeveer 25 jaar geleden was het onbekend bij de rest van de wereld. Tegenwoordig wordt het steeds bekender vanwege de effectieve resultaten. 

Elke cel en elk orgaan van ons lichaam vibreert op een specifieke frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie in harmonie met het hele lichaam en de geest. Bij verandering wordt de harmonie verbroken en ontstaat ongemak, pijn en ziekte. Wanneer Ripga wordt uitgevoerd, kanaliseert de stroom van helende energie, wat het leven zelf is; de energie van Universal Vital Vibration en de energie van Moeder Aarde, waardoor onze verbinding met ons innerlijk Wezen wordt versterkt en het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt aangesproken. 

 

Reiki

Reiki is een krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en die door handoplegging doorgegeven kan worden. Ook Reiki activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van, maar het helpt veel mensen ook om in hun hoofd tot rust te komen.

Darma Shamanic Healing

Jackson King was pas 36 toen hij zijn ‘master of the masters’ titel in Rigpa ontving. Hij volgde zijn hart om te blijven leren waardoor hij belandde bij Aboriginals in Australië. Zij leerden van hem en hij leerde van hen. Dit leidde tot een nieuw genezingssysteem dat de Rigpa-meesters met de wereld wilden delen.

Het kostte een paar meesters, waaronder Jose Antonio Manchado, 8 jaar om de nieuwe healingmethodes te vertalen naar een nieuw genezingssysteem die doorgegeven kon worden. Ik behoorde tot de eerste groep die dit leerde en was zeer positief verrast!

Testimonials

Dit is wat mijn klanten over mij en mijn diensten hebben gezegd:

“Ja, het was echt fijn. ik voel ook echt een shift vandaag: lichter, meer joy. Glimlachen op de fiets, genieten van de zon buiten. Linker helft van lijf is meer aanwezig. Ook meer openheid richting mijn vriend. Ik voel me vrijer!”  — Wetenschapper

“Wow, vanochtend had ik een sessie met Dolores Mae. Het stond al een half jaar gepland en eindelijk was het zover. Gespannen ging ik er naartoe en ik moet het nog even laten bezinken maar wow, wat was dit bijzonder! En wat is zij bijzonder! Ze begeleid je met zoveel kennis, compassie en invoeling. We hebben veel kunnen doen in 1 sessie en ik voel letterlijk verandering. Ik voel me bevrijd.”  —Fotograaf

“Onwijs helder en licht voel ik me. En tegelijk heel stevig. Als een stekkertje in het stopcontact: bam verbonden. Zin in alles. Zin in avontuur. Ik voelde dat ik je nog een keer heel erg wilde bedanken. Dus bij deze. Bijzonder mens ben jij. Mooie dingen doe je. Ga daar please nog heel lang mee door”. — Psycholoog

Samen naar jouw innerlijke wereld

Ben je geïnteresseerd? Kom ervaren wat deze krachtige beoefening voor jou kan doen. Ik nodig je uit voor een groepshealing of voor een kort coaching-/healing traject van drie sessies. De eerste twee sessies zijn ongeveer twee weken na elkaar. De derde is in afstemming twee/drie of vier weken na de tweede. Wil je verder met mij of meteen de diepte in? Dan nodig ik je uit voor mijn 7-maanden groepsprogramma EVOLVE And EXPAND of een 1-op-1 Mentorship.

Waar en Wanneer?

Bluebird Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam)

Je komt binnen bij een witte trap, die loop je helemaal naar boven. Daar kom je aan in de yogaruimte. Daar is een fijne ruimte om te zitten en er staat een huisje in, in dat huisje zijn de sessies. 

Ik ben bij Bluebirds aanwezig op de volgende momenten:

Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 13:00 uur

Afspraak maken & contact

Iedereen kan voor een healing in aanmerking komen. Wat het thema ook is waar je graag ondersteuning bij wilt; in mijn praktijk is er altijd een veilige ruimte om je gedachten te ordenen en daarmee weer het overzicht te creëren van waaruit je de eerste stap weer ziet die je nu kan maken.


Plan een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie, voel je vrij om te mailen.

Instagram