fbpx

Energetisch Therapeut

door Anjo van den Broek @ Bluebirds Centrum

Anjo van den Broek2

AuraTouchHealing, aurahealing en reading, chakrahealing, reiki, sjamanistische healing, soulbodyfushion, coaching en begeleiding naar Natuurlijke Voeding.

Over mij

Met hart en ziel ondersteun ik mensen naar een natuurlijke balans, vervulling, rust en levensplezier.
Naast mijn praktijk voor natuurgeneeskunde werk ik als coach en ben ik docent in de AuraTouch methode bij Nederlof.

Werkwijze

In mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde help ik je om het zelfhelend vermogen te activeren en meer licht/ziel in je lichaam te brengen. De behandelingen zijn ondersteunend en herstellend zodat je al snel meer balans en energie ervaart. Je aura en chakra’s en je interne energiebanen worden gebalanceerd en blokkades worden opgeruimd en tekorten worden aangevuld en de verbinding met je ziel hersteld.
Ik begeleid mensen die een onbalans in hun gezondheid ervaren. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van: het (chronische) stress, een burn-out, angsten, rouwverwerking, slapeloosheid of bij onverklaarbare fysieke klachten. Ook ondersteun ik bij het behouden van een goede gezondheid, hoog gevoeligheid en spirituele groei.
Mijn behandelingen zijn ook geschikt voor het voorkomen van klachten. Hierbij krijg je advies hoe je jouw systeem met oefeningen en voeding optimaal in balans brengt.

Kosten

  • Sessie 1,5 uur  € 97,50
  • Sessie 1 uur € 75,-
  • Korte sessie 40 minuten € 50,-
  • In een aantal situaties is behandeling op afstand ook mogelijk.

Prijzen zijn inclusief BTW voor bedrijven gelden andere tarieven.

Beroepsorganisatie en vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie Complementair Aanvullende Therapeuten. Mijn behandelingen worden gedeeltelijk vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Check vooraf bij uw ziektekostenverzekeraar of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

CAT

Waar en wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Woensdag van 8.30 – 17.30 uur en vrijdag van 13:00 uur tot 17:30 uur bij Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam).

Andere tijden zijn ook mogelijk op een andere locatie.

Contact

Mail of bel mij voor een afspraak of kijk op mijn website voor meer informatie.
Email: info@anjovandenbroek.nl
Website: www.anjovandenbroek.nl
Tel: 0621870307