fbpx

Life Coaching & Levenstherapie

door Eva Groen @ Bluebirds Centrum

Eva Groen Foto

Zit je vast en weet je even niet meer welke richting je op wil? Of is er een probleem dat zich blijft herhalen? Lukt het je maar niet om die grote beslissing te nemen? Als coach en levenstherapeut begeleid ik jou om weer in contact te komen met je levensenergie door blokkades in jezelf te vinden en weer in beweging te brengen.

Eva Groen Profielfoto

Over mij

Ik ben nieuwsgierig en intuïtief. Deze combinatie heeft me veel gebracht. Zoals lef om dingen te doen, veel over mezelf te leren, dingen uit te proberen en een ander pad te nemen dan wat het meest logisch lijkt. Daarnaast hou ik van mensen. Dat is, in het kort, de rode draad door mijn leven.

Ik woon in Amsterdam met mijn man en twee kinderen. Ik werk sinds 2008 als freelancer en heb sindsdien altijd een coach of therapeut bezocht. Dit omdat ik voor mezelf werk, zonder functioneringsgesprekken en persoonlijke ontwikkelplannen vanuit een bedrijf. Op die manier blijf ik mezelf ontwikkelen. Sinds 2019 volg ik een 5-jarige HBO opleiding tot levenstherapeut om ook zelf mensen verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling. Dit doe ik zowel professioneel bij bedrijven, als individueel in mijn eigen praktijk.

Ik weet hoe belangrijk het is om iemand te hebben om mee te sparren, om problemen mee te bespreken en om een frisse blik te helpen vormen op situaties. En ik heb ervaren: wie ik hier en nu ben, ben ik ook daar en dan. Daarmee bedoel ik dat de problemen waar je in werk tegenaan loopt, vaak terugkomen in je privéleven en andersom. Ik ontdek deze verbanden graag en help obstakels in beweging zetten.

Werkwijze

Iedereen is anders en er is geen standaard behandeling toepasbaar op iedereen. Om die reden kijken we aan de hand van een intakegesprek welke hulpvraag je hebt en wat je zou willen bereiken in onze sessies. Hierop pas ik de inhoud van onze sessies aan.

Intake gesprek
In een intake sessie bespreken we aan de hand van een intakeformulier waar je tegenaan loopt, welke hulpvraag je hebt en waar in je leven je verandering wil aanbrengen. We verduidelijken wat je graag in de sessies wil bereiken en we spreken af hoeveel vervolgsessies we inplannen. Meestal starten we met 3 sessies.

1 op 1 sessies
In 1 op 1 sessies duiken we in de diepte om jouw thema’s te ontdekken en zichtbaar te maken. In jouw eigen tempo brengen we deze thema’s in beweging. We maken bijvoorbeeld de connectie met jouw passie zodat deze weer onderdeel wordt van je leven en je met enthousiasme je volgende stap zet. Aan het einde van de derde sessie bepalen we of en zo ja, welk vervolg we hieraan geven.

Kosten

  • Kosten 2021: 45 euro per sessie 
(gezien ik nog studeer betaal je dit jaar nog het studententarief, exclusief BTW)
  • Kosten 2022: 90 euro per sessie (exclusief BTW)

WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

Op afspraak bij Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam).

CONTACT 

Ben je nieuwsgierig, heb je een vraag of interesse om een sessie te plannen? Laat dan graag van je horen. Je kan me bellen, mailen of een WhatsApp sturen. Ik hoor je graag! Samen overleggen we hoe ik je kan helpen.

Tel: +31611188843
Email: evagroen@gmail.com
Website: www.evagroen.com