fbpx

Hailey Noa

Hailey noa

OVER

Hoi! Ik ben Hailey, docent en marketing manager bij Bluebirds en coach! Mijn carrière begon ooit als jurist. In de drukte en druk van deze baan zocht ik naar rust en balans. Zo kwam yoga en mindfulness op mijn pad. Omdat ik yoga graag een onderdeel wilde maken van mijn leven, volgde ik een yoga teacher training. Op dat moment werkte ik naast mijn baan al als groepsfitnessdocent. Yoga leek mij een mooie aanvulling voor mijn lichaam en mijn geest.

In 2016 ben ik van carrière geswitcht waardoor ik mij ben gaan focussen op yoga, persoonlijke ontwikkeling en marketing. Kort na deze switch ging ik bij Bluebirds aan de slag als yoga- en superles teacher. De rest is ‘geschiedenis’, zoals ze dat zeggen :-). Bluebirds is mijn tweede thuis geworden. Met veel plezier geef ik les, host ik en werk ik aan de groei van deze geweldige studio als marketing manager. Ik geniet ervan om de studenten van Bluebirds te helpen in hun reis naar hun ware zelf.

Naast mijn werk bij Bluebirds ben ik ook Purpose & Carrière Coach. In deze rol help ik millennial vrouw ontdekken wat hun Soul Purpose is en hoe ze daarvan hun carrière kunnen maken. Je kunt mij ook geregeld in de rol van coach vinden bij Bluebirds, dus houd de website goed in de gaten ;-).

LES

Pilates Flow, Super Flow, Yoga with Weights