fbpx

Healing & Reading

Door Kyra Vollebergh @ Bluebirds West

Healing ∘ Reading ∘ Tranformatie – Word wie je werkelijk bent

In deze 1-op-1 sessies begeleid ik je in jouw unieke proces om te worden wie je werkelijk bent. Terug naar je kern en de Goddelijke Bron. Deze sessies zijn helend en transformerend.

Ik kijk naar je hele wezen en verruim & heel waar nodig.
Daarnaast kan ik meer helderheid brengen op je relaties, familielijnen, werk, huis, et cetera en ook hier heel waar nodig.

Wanneer je regelmatig (meerdere keren per jaar) een healing/reading ontvangt komt je transformatie in een stroomversnelling. Je zal merken dat ruis, onduidelijkheid, en negativiteit steeds meer wegvalt. Daarvoor in de plaats zal je steeds meer innerlijke stilte, leiding en rust ontvangen
​Word wie je werkelijk bent, zodat je nog meer straalt en vanuit jouw ware kracht gaat leven.

profielfoto

Over mij

​Tijdens een langdurig herstel van een hersenschudding en een whiplash van 4,5 jaar, veranderde ook in deze periode mijn energetische ‘DNA’. Mijn bewustzijn verruimde zich en verschillende krachten ontvouwden zich; ik begon te worden wie ik werkelijk ben.
​Vanuit de Goddeljke bron waaruit ik werk en de liefdevolle werkelijkheid die hierbij hoort, ontstaat in de sessies de ruimte om te worden wie we werkelijk zijn.

Werkwijze

Ik werk buiten de gebaande paden, zonder methodiek. Sessies bij mij zijn helend en transformerend. Ik werk vanuit de Goddelijke Bron en de bijbehorende liefdevolle werkelijkheid. Zonder enig oordeel, wel eerlijk en confronterend.
​Ik begeleid met name mensen voor langere tijd, zodat je daadwerkelijk door grote transformaties kan gaan. Je bent ook welkom voor een eenmalige sessie.
Ik begeleid volwassen, kinderen en jongeren.

“Zo treffend weet Kyra mij te verrijken met diepe inzichten aangaande mijn leven/ vroegste jeugd. Op afstand of in fysieke aanwezigheid, precies wat je nodig hebt. Kyra is bijzonder helder, persoonlijk, direct, integer en liefdevol. Ze legt de vinger op essenties die gezien en geheeld moeten worden en begeleidt je daarin. De werkelijke stappen zet je zelf.”– Marjan, Curator / Kunstenaar

Ik raad je aan om verschillende testimonium te lezen op www.denieuwestem.com/testimonia, om zo een idee te krijgen over hoe ik werk en wat je kan ervaren.

Kyra Vollebergh
www.kyravollebergh.com
info@kyravollebergh.com
06 28 26 31 42

Aanwezig:
Maandagochtend & Vrijdagochtend Bluebirds West

Je kan zelf online boeken via www.kyravollebergh.com/directboeken.