fbpx

!NEW! Hellen van der Harten

OVER

Mijn leven als onafhankelijk filmmaker en moeder van twee kinderen was nogal hectisch, heel Yang. Ik deed veel work-outs om in vorm te blijven en mijn eerste (power) yogales op de sportschool was puur toeval. Het was niet de beste ervaring maar het maakte me wel nieuwsgierig en zo vond ik ruim 20 jaar geleden mijn weg naar een yogaschool.

De diepe meditatieve en ontspannende effecten van Yoga en in het bijzonder Yin Yoga brachten mijn leven in balans. Een paar jaar later deed ik mijn eerste Teacher Training bij Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil en Johan Noorloos. Het begon met Vinyasa Ashtanga, een zeer fysieke vorm van yoga maar gaandeweg werd mijn yoga beoefening steeds zachter en stal Yin Yoga mijn hart.

Ik heb vele trainingen gedaan met hoog gekwalificeerde leraren over de hele wereld, waaronder Paul en Suzee Grilley, op wiens methode mijn training is gebaseerd.

Met al deze kennis en ervaring heb ik in 2015 mijn eigen Yin Teacher Training Program gecreëerd en ik ben heel blij om mijn kennis en liefde voor Yin Yoga te mogen delen en studenten te begeleiden bij het ontdekken van de helende, bevrijdende en transformerende werking van Yin Yoga en hen op te leiden tot bekwame, zelfbewuste en inspirerende docenten.

LES

Yin Yoga, Relax Flow