fbpx

By Djaja @Bluebirds Haarlem

Djaja van den Berg heeft de missie om jou te helpen weer in contact te komen met je ware essentie en daar liefdevolle expressie aan te geven. Dit doet zij door middel van 1-op-1 coaching en behandelingen, individuele en groepsprogramma’s. Djaja biedt ook groepssessies LEAP (Life Force Energy Awakening Process) en Microdose Journeys aan. Bekijk de onderstaande informatie om te ontdekken op welke manieren u mogelijk met Djaja kunt samenwerken. Djaja helpt je dieper in contact te komen met je eigen kern, balans te vinden in je systeem (emotioneel, fysiek, mentaal & energetisch), je (ziel)missie te herontdekken en de bijbehorende koers uit te stippelen.

Djaja’s aanbod:

KENNINSMAKING

Tijdens een eerste kennismaking (intake) kunnen we kijken naar de vraag of uitdaging waar jij graag samen naar zou willen kijken én wat je graag zou willen bereiken.Iedereen is uniek en we kijken welke methode, behandeling of traject mooi aansluit bij jou. 

HOLISTISCHE THERAPIE

Holistische Therapie of Coaching bied ik aan via losse sessies of door middel van een holistisch traject. Een holistische kijk gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is: lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Tijdens een holistische behandeling gaan we de verschillende niveaus onderzoeken en vervolgens meer in balans brengen. Tijdens een behandeling kijk ik welke tools prettig kunnen zijn om in te zetten voor het verbeteren van de balans. Hierbij valt te denken aan coaching, ontspanningsoefeningen, visualisaties, meditatie, ademwerk, systemisch werk (familie-opstellingen) en Emotional Freedom Technique (EFT). Reiki speelt daarnaast een belangrijke rol in al mijn behandelingen. Reiki is een energetische helende techniek die wordt doorgegeven door zachte aanraking van de handen. Reiki is Japans voor: Rei (universele) Ki (Levenskracht energie). Deze universele energie wordt doorgegeven aan je lichaam, waardoor de doorstroming en balans van je energie verbetert om ontspanning te stimuleren, stress te verminderen en genezing te ondersteunen. Holistische therapie draagt bij aan een verhoogd gevoel van eigenwaarde, het verbeteren van de algehele gezondheid, het voelen van een sterke verbinding met jezelf, jouw omgeving en (ziels)missie. 

  • Energie-uitwisseling Holistische Therapie €90,- per uur
  • Energie-uitwisseling Reiki behandeling €70,- per uur

Holistisch 3 maanden traject (1:1)

Tijdens dit traject maken we een transformerende reis.  Samen ont-dekken we jouw thema’s, waarden, verlangen en bovenal jouw ware essentie/ Dit begint met het loslaten van oude ballast en het doorzien van verhalen die jou niet meer dienen. Het gaat om voelen van jouw zielsmissie en het leren belichamen daarvan.

Dit traject komt inclusief 

  • 6 Holistische Coaching sessies van 1,5 uur 
  • Tussentijdse wekelijkse ondersteuning via mail of whatsapp 
  • 3x deelname aan een LEAP Sessie / of Reiki behandeling
  • In het traject maak ik bv. gebruik van meditatie-, ademhalings-, waardegerichte – & lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties om ontspanning, balans en vertrouwen te krijgen in jouw systeem en in jezelf.  

LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process)

LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die van nature een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, ook wel een kundalini-ontwaking genoemd. ​Kundalini is een van de namen die wordt gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie.LEAP is  terug komen bij jouw eigen essentie. Het is onmogelijk in woorden te beschrijven, maar vooral om te ervaren.

Tijdens een LEAP-sessie ga je met je ogen dicht op een yogamat liggen. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces. Tijdens de sessie raak ik je intuïtief aan op bepaalde punten op jouw lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen te liggen en je met openheid en nieuwsgierigheid overgeven aan datgeen dat door jou heen wil bewegen. Alles wat zich voordoet mag ervaren en uitgedrukt worden.
​Tijdens de innerlijke reis kan een breed scala aan verschijnselen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid. De ervaring kan diepe inzichten of realisaties geven en onder andere bijdragen aan het bevrijden van stress en spanning in je lichaam, een toename van energie en een diepere verbinding met jezelf. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Een sessie duurt minimaal 2 uur.
De energie-uitwisseling voor een groepssessie is €50,-
en voor een privé sessie €220,-

GROEPSPROGRAMMA – LEAP INTO LOVE

Een diepduik in het magische proces van het ontwaken én ten volste benutten van jouw krachtig levensenergie. Dit binnen de zachtheid en geborgenheid van een intieme groep gelijkgestemden. LEAP into Love is een programma van 7 weken dat bestaat uit tweewekelijkse uitgebreide LEAP-sessies, ondersteund met tweewekelijkse coaching, oefeningen en meditaties. Tijdens het programma wordt extra nadruk gelegd op verbinden met elkaar, het loslaten van spanning, beperkende overtuigingen en conditioneringen én het  integreren en belichamen van jouw krachtige energie in het dagelijks leven. Om samen de diepte, de kalmte, de aanwezigheid en de schoonheid te vinden in de intensiteit van het leven. Om te ontwaken in liefde. 

Energie-uitwisseling  – €444,-

Microdose Journeys

Lees alles over deze toegankelijke innerlijke reis (dmv een microdosis magische truffel) via deze link.

When present at Bluebirds? 

Op aanvraag

Contact details 

Ben je nieuwsgierig, heb je een vraag of interesse om met mij samen te werken? Ik hoor heel graag van je. Je mag mij bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp! Samen overleggen we hoe ik je kan helpen.

Tel: +31640070939
welkom@djaja.nl
djaja.nl

@djajavandenberg

Djaja

When present at Bluebirds? 

Op aanvraag

Contact details 

Ben je nieuwsgierig, heb je een vraag of interesse om met mij samen te werken? Ik hoor heel graag van je. Je mag mij bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp! Samen overleggen we hoe ik je kan helpen.

+31640070939
welkom@djaja.nl
djaja.nl 

@djajavandenberg