fbpx

Holistische Coaching, Reiki & LEAP

door Djaja van den Berg @ Bluebirds Haarlem

Hoi, wat fijn dat je er bent. Mijn naam is Djaja van den Berg en mijn missie is om jouw weer contact te laten maken met jouw ware essentie en hier liefdevolle expressie aan te gaan geven. Dit doe ik door 1-op-1 coaching en behandelingen, individuele- en groepstrajecten. Daarnaast bied ik groepssessies LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process) en Microdose Journeys aan. Graag neem ik je via onderstaande informatie verder mee in de manieren waarop we mogelijk samen kunnen gaan werken.

Over mij

Als klein kind was ik erg gevoelig en dromerig, ik voelde me vaak anders. Waar vriendinnetjes fan waren van de Backstreetboys, was ik fan van de Dalai Lama. Uiteindelijk wilde ik passen in het systeem en paste me aan. Ik studeerde communicatiewetenschap, maakte vele reizen en zette mijn kennis en kunde in om bedrijven en organisaties te ondersteunen die bijdragen aan een duurzamere wereld. Tijdens dit proces ontdekte ik steeds meer dat echte verandering eigenlijk van binnenuit gebeurt.

Nadat ik in 2020 moeder werd van een prachtig zoontje, wist ik dat het tijd was om het anders te doen. Ik wilde hem het voorbeeld geven dat het loont om vanuit je hart te leven en je eigenzinnigheid in te zetten als kracht. Ik begon verschillende praktijken te verkennen, zoals Coaching (NLP), Meditatie, Reiki, Familieopstellingen en schoolde mij om tot Holistische Therapeut. Mijn missie werd steeds duidelijker: een veilige ruimte bieden voor mensen om de magische reis naar binnen te maken en opnieuw contact te maken hun ware essentie. Deze nieuw gevonden missie nodigde mij uit om zelf een diepe helingsreis te maken, waarbij ik geconditioneerde lagen afpelde en opgeslagen emoties doorvoelde. Het was uiteindelijk het ontwaken van mijn levensenergie (kundalini), die mij mijn heelheid deed herinneren. Mij liet thuiskomen in het bewustzijn van liefde en eenheid. Met veel liefde ondersteun ik jou op jouw reis naar je ware zelf. Samen gaan we op zoek naar belemmerende gedachten en beperkende patronen, om deze te overstijgen en een betekenisvol leven te creëren.  Ik help met het dieper verbinding maken met jouw eigen kern, balans te vinden in jouw systeem (emotioneel, fysiek, mentaal & energetisch), het herontdekken van jouw (ziels)missie en het uitzetten van de daarbij horende koers.

Behandelingen

Kennismaking
Tijdens een eerste kennismaking (intake) kunnen we kijken naar de vraag of uitdaging waar jij graag samen naar zou willen kijken én wat je graag zou willen bereiken. Iedereen is uniek en we kijken welke methode, behandeling of traject mooi aansluit bij jou.

Holistische Therapie
Holistische Therapie of Coaching bied ik aan via losse sessies of door middel van een holistisch traject. Een holistische kijk gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is: lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Tijdens een holistische behandeling gaan we de verschillende niveaus onderzoeken en vervolgens meer in balans brengen. Tijdens een behandeling kijk ik welke tools prettig kunnen zijn om in te zetten voor het verbeteren van de balans. Hierbij valt te denken aan coaching, ontspanningsoefeningen, visualisaties, meditatie, ademwerk, systemisch werk (familie-opstellingen) en Emotional Freedom Technique (EFT). Reiki speelt daarnaast een belangrijke rol in al mijn behandelingen. Reiki is een energetische helende techniek die wordt doorgegeven door zachte aanraking van de handen. Reiki is Japans voor: Rei (universele) Ki (Levenskracht energie). Deze universele energie wordt doorgegeven aan je lichaam, waardoor de doorstroming en balans van je energie verbetert om ontspanning te stimuleren, stress te verminderen en genezing te ondersteunen. Holistische therapie draagt bij aan een verhoogd gevoel van eigenwaarde, het verbeteren van de algehele gezondheid, het voelen van een sterke verbinding met jezelf, jouw omgeving en (ziels)missie.

Holistisch 3 maanden traject (1:1)
Tijdens dit traject maken we een transformerende reis. Samen ont-dekken we jouw thema’s, waarden, verlangen en bovenal jouw ware essentie/ Dit begint met het loslaten van oude ballast en het doorzien van verhalen die jou niet meer dienen. Het gaat om voelen van jouw zielsmissie en het leren belichamen daarvan.

Dit traject komt inclusief:

  • 6 Holistische Coaching sessies van 1,5 uur
  • Tussentijdse wekelijkse ondersteuning via mail of whatsapp
  • 3x deelname aan een LEAP Sessie / of Reiki behandeling
  • In het traject maak ik bv. gebruik van meditatie-, ademhalings-, waardegerichte -& lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties om ontspanning, balans en vertrouwen te krijgen in jouw systeem en in jezelf.

LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process)
LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die van nature een diepgaand zelfontwakingsproces activeert. Dit wordt ook wel een kundalini-ontwaking genoemd. ​Kundalini is een van de namen die wordt gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die in ieder mens aanwezig is. In de dagelijkse realiteit benutten slechts weinigen deze krachtige energie.

Maar eenmaal ontwaakt, vindt een diepgaande verandering plaats van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze verandering maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk. LEAP is terug komen bij jouw eigen essentie. Het is onmogelijk in woorden te beschrijven, maar vooral om te ervaren.

Tijdens een LEAP-sessie ga je met je ogen dicht op een yogamat liggen. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces. Tijdens de sessie raak ik je intuïtief aan op bepaalde punten op jouw lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen te liggen en je met openheid en nieuwsgierigheid overgeven aan datgeen dat door jou heen wil bewegen. Alles wat zich voordoet mag ervaren en uitgedrukt worden.

​Tijdens de innerlijke reis kan een breed scala aan verschijnselen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid. De ervaring kan diepe inzichten of realisaties geven en onder andere bijdragen aan het bevrijden van stress en spanning in je lichaam, een toename van energie en een diepere verbinding met jezelf. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Groepsprogramma LEAP into Love
Een diepduik in het magische proces van het ontwaken én ten volste benutten van jouw krachtig levensenergie. Dit binnen de zachtheid en geborgenheid van een intieme groep gelijkgestemden. LEAP into Love is een programma van 7 weken dat bestaat uit tweewekelijkse uitgebreide LEAP-sessies, ondersteund met tweewekelijkse coaching, oefeningen en meditaties. Tijdens het programma wordt extra nadruk gelegd op verbinden met elkaar, het loslaten van spanning, beperkende overtuigingen en conditioneringen én het  integreren en belichamen van jouw krachtige energie in het dagelijks leven. Om samen de diepte, de kalmte, de aanwezigheid en de schoonheid te vinden in de intensiteit van het leven. Om te ontwaken in liefde.

Microdose Journeys
Lees alles over deze toegankelijke innerlijke reis (dmv een microdosis magische truffel) via deze link.

PRIJZEN

Holistische Therapie
Energie-uitwisseling Holistische Therapie €90,- per uur
Energie-uitwisseling Reiki behandeling €70,- per uur

Holistisch 3 maanden traject (1 op 1)
Energie-uitwisseling €888,-

LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process)
De energie-uitwisseling voor een groepssessie is €50,-
De energie-uitwisseling voor een privé sessie €220,-
Een sessie duurt minimaal 2 uur.

Groepsprogramma LEAP into Love
Energie-uitwisseling €444,-

WAAR EN WANNEER?

Bluebirds Haarlem (Rozenstraat 5, Haarlem)

Op aanvraag

CONTACTGEGEVENS & AFSPRAAK MAKEN

Ben je nieuwsgierig, heb je een vraag of interesse om met mij samen te werken? Ik hoor heel graag van je. Je mag mij bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp! Samen overleggen we hoe ik je kan helpen.

Telefoon: +31640070939
Email: welkom@djaja.nl
Website: djaja.nl
Instagram: @djajavandenberg

Reviews

Djaja is zo warm, liefdevol en betrokken. Ze heeft veel kennis en is super enthousiast om die ook te delen. Ze staat altijd voor je klaar, ook bij de pittige stukken voelde ik mij gesteund en gezien door Djaja. Daarnaast vind ik haar humor fijn in de begeleiding en zonder oordeel kun je gewoon helemaal zijn bij haar.
Elske

Ik kwam bij Djaja met de vraag, dat ik weer in mijn eigen kracht wilde komen te staan en hulp bij mijn overgangsklachten. Ik voel mij instabiel, onrust in mijn lijf en niet veilig en geborgen. Ik ben vooral bezig met anderen en mijn belangrijkste thema was dat ik vooral niet lastig gevonden wil worden. De holistische behandelingen en gesprekken met Djaja zijn goud waard in dit proces. Verdriet mag er zijn en tegelijkertijd gaat het leven door en bouwen we constructief verder. Ik heb inzicht gekregen in de dualiteit van het leven. Blijdschap en euforie horen erbij, maar ook angst, boosheid en verdriet; “doorvoel ze als ze zich aandienen en vecht er niet tegen. Vertrouw op jezelf en op wat je voelt en zie dat als je los laat er daadwerkelijk wat gebeurt in je systeem. Loslaten laat stromen. Vasthouden blokkeert.” De energie in mijn lijf is weer gaan stromen en daarbij ook het vertrouwen in mijzelf en het leven. Ik mag zijn wie ik ben, met mijn goede en slechte kanten. Djaja laat mij dit zien en geeft vertrouwen dat ik de veiligheid en geborgenheid in mijzelf kan gaan ontdekken!
Laura

Djaja is een hele mooie en lieve vrouw die je veel vertrouwen geeft om jezelf te mogen zijn en waarbij je je meteen welkom, veilig en geliefd voelt.
Marinda

Lieve Djaja, met jou warmte en rust stel je iedereen op zijn gemak. Ik heb dat ook echt zo ervaren. Jij creëert een veilige omgeving waarin ik helemaal mezelf kon zijn. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik meer liefde voor mezelf en andere voel. Ik kan het leven meer zien vanuit liefde en dat geeft mij rust.
Annabel

Jouw begeleiding is zo mooi, zo fijn, zo warm en zacht en zo zo puur en krachtig. Ik voel de liefde en de passie waarmee je dit met ons deelt en het voelt zo oprecht en dankbaar. Ik voelde me ontvangen, gedragen en ook op een fijne manier uitgenodigd om dit onderzoek te doen. Ja ben zo zo dankbaar voor jou, LEAP en jouw programma. Het programma was een ware ontdekkingsreis naar wat er wel niet allemaal in mij leeft! Want dat is zo veel! zo veel meer dan ik ooit dacht, maar diep van binnen misschien toch altijd al wist. Want
het voelt nieuw en toch ook niet. Het hielp mij werkelijk met het her-inneren van wie ik ben. Daarnaast tijdens de sessies zo veel mogen verwerken, mogen loslaten en weer belichamen, stukjes die ergens in mij opgeslagen waren en vrij gelaten wilden worden. Veel oud zeer, maar ook veel liefde en levensvreugde. Ik voel meer tevredenheid en liefde en vooral ook vertrouwen in wie ik ben, mijn huidige levenssituatie en mijn pad.
Jasja

Wow, wat was de LEAP sessie bijzonder en krachtig! In eerste instantie voelde ik weerstand, ondanks dat ik me had voorgenomen om me eraan over te geven. Mijn gedachten gingen al snel weer razen “doe ik het wel goed, ik kan dit niet, maar nee wacht ik laat het gewoon gebeuren. Niets is ook oké”. En ineens kwamen daar tranen (met tuiten).  Dikke biggelende tranen, zonder dat ze gekoppeld waren
aan een verhaal of gedachte. Het voelde zo bevrijdend en ik besloot me er helemaal aan over te geven. Hoe snel de tranen kwamen hoe snel ze ook weer weg waren. Vervolgens begon het los laten van spanning in mijn lijf. Het was heel bijzonder om te ervaren welke bewegingen mijn lichaam ‘nodig’ had. Na de sessie voelde ik me heel ontspannen. Alsof er letterlijk een last/ verkramping uit mijn buik en hoofd was. Het gevoel van een presentatie of examen dat erop zit en die goed is gegaan. Nu, een paar dagen na de sessie, voel ik nog steeds meer rust dan voorheen. Ik kan dit iedereen aanraden en ga het ook 100% zeker vaker doen. Wat een mooie energie. Veel dank!!
Louky