fbpx

Holistische Massage & Reiki

Door Neline @Bluebirds Haarlem

Holistische massage
 
Verlang jij naar meer zachtheid en ontspanning?
Mijn behandelingen laten je dieper zakken, zodat je op een dieper niveau kunt ontspannen. Zo kun je uit je hoofd komen en in je hart, om te voelen wat er echt nodig is.

Deze vorm van masseren richt zich vooral de energiepunten en meridianen in het lichaam om de energie weer te laten stromen en het zelfhelend vermogen weer in werking te zetten.

Een holistische/energetische massage is voor iedereen geschikt. Wil je graag een moment van rust of heb je last van mentale of fysieke klachten? Dan kan deze massage je ondersteunen om deze klachten te verminderen.

Reiki 

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dit betekent dat de energie op verschillende lagen doorwerkt: fysiek,mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel.
Bij reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. Het is een hele liefdevolle en zachte vorm van heling die als zeer ontspannend en verlichten kan werken.

De behandelingen die ik geef worden vaak beschreven als zacht, liefdevol en helend omschreven, als echt een momentje voor jezelf.

Wil je met mij een afspraak maken? Dit kan via de telefoon, mail of zelfs via instagram!

PRIJZEN

Holistische massage
60 min: 70 euro
75 min: 85 euro

Reiki
45 min: 60 euro
60 min: 70 euro

 

WAAR & WANEER?

Bluebirds Haarlem (Rozenstraat 5, Haarlem)

Ik ben beschikbaar voor behandelingen op maandagavond, woensdagavond en zondagmiddag

Contactgegevens

nelinechristianen@gmail.com
Instagram
+31 6 13618920