fbpx

Holistische Ontspanningsmassage

door Marlieke Schoen @ Bluebirds Oost

Heb je een drukke periode achter de rug of zit je er middenin? Heb je behoefte om weer even in te checken met jezelf en te ontspannen in een prettige en veilige omgeving? Je bent welkom bij mij in een oase van rust in de hectiek van de stad.

Marlieke_MG_2018

Over mij

Mijn naam is Marlieke en ik ben gefascineerd door de plek die wij innemen in de wereld om ons heen in connectie met jezelf en met elkaar. Met veel liefde en aandacht streef ik naar verbinding en wil ik op kleine schaal beweging in gang brengen om samen de wereld een beetje mooier te maken. Masseren heb ik van jongs af aan mee gekregen en is een mooie manier om je weer terug te brengen naar je eigen kern.

Mijn levensmotto, dat alles in beweging is of in beweging gezet kan worden, breng ik tot uiting in de kunst en kunsteducatie waar mijn achtergrond ligt. Daarnaast wilde ik mij ook op andere gebieden ontwikkelen die nauw aansluiten bij mijn filosofie, en volgde de opleiding tot holistisch masseur aan de Akademie voor Massage en Beweging. Nu verdiep ik me met een vervolgopleiding tot Massagetherapeut.

Wat is holistische massage?

Holistisch betekent dat alles deel uitmaakt van een groter geheel. De holistische filosofie die voorheen vooral voor kwam in de alternatieve geneeswijzen, zie je tegenwoordig steeds vaker terug in de reguliere geneeskunde. Er wordt in plaats van de afzonderlijke delen naar het geheel gekeken en plaatst alles in een grotere context.

Door de massage wordt je uitgenodigd je bewust te worden van je lichaam, maar ook van je emoties. Tijdens een massagesessie herstel ik de verbinding met jouw innerlijke basis, waardoor je levensenergie in beweging komt en vrij kan stromen.

Behandelingen

Holistische Ontspanningsmassages

Een holistische ontspanningsmassage is niet alleen een weldaad voor het lichaam, maar ook een middel om opnieuw in contact te komen met jezelf. Deze massage combineert diverse technieken en lange, vloeiende bewegingen. De druk is consistent en stevig, Uiteraard in afstemming met de ontvanger. Deze benadering nodigt uit om gedachten los te laten en jezelf diep te laten ontspannen.

Klachtgerichte Massage

Als je specifieke pijnklachten hebt kunnen we met een intakegesprek in kaart brengen wat er nodig is. Aanraking kan er al voor zorgen dat het zelfhelend vermogen van lichaam en geest in gang wordt gebracht.

Let op: een klachtgerichte massage kan verlichtend werken en zorgt er niet altijd voor dat de klacht opgelost is. In sommige gevallen kan besloten worden door te verwijzen naar een specialist.

Intakegesprek

Het doel van de massagesessie bepalen we samen in het intakegesprek. De duur van het intakegesprek is afhankelijk van wat er nodig is op dat moment. Over het algemeen neem ik bij een 1 e kennismaking 15 minuten voor de intake en 1 uur voor de massage inclusief een aantal minuten na-liggen.

Mijn massages zijn een harmonieuze samensmelting van verschillende massagetechnieken, volledig afgestemd op jouw behoefte of hulpvraag.

Hierbij maak ik gebruik van:

  • Holistische massagetechnieken en focusgrepen gericht zijn op specifieke spiergroepen.
  • Diepe tissue massage, waarbij langzame strijkingen de diepere lagen van het weefsel bereiken.
  • Fasciarelease zet ik in wanneer op het bindweefsel wordt gewerkt. Dit kan verlichting bieden bij pijnklachten.
  • Tijdens de massage maak ik gebruik van olie. Stel mij op de hoogte als er sprake is van allergie.

PRIJZEN

Kennismakingsmassage 75 minuten
• met intake van ± 15 minuten: €75,-

60 minuten vervolgmassage
• los tarief: € 60,-

Losse 60 minuten massage
• inclusief korte intake: €60,-

Losse 60 minuten massage met studentenkorting
• inclusief korte intake: €50,-

Losse 45 minuten massage
• €45,-

Mocht je budget niet toereikend zijn en een massage wel heel erg nodig? Stuur een bericht en overleg de mogelijkheden

WAAR EN WANNEER?

Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam)

Vrijdagochtend 9:00-13:00 uur

CONTACTGEGEVENS & AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maken kan door contact op te nemen via de mail, per telefoon of WhatsApp:

Email: info@massagepraktijk-emovere.nl
Telefoon: 
+31641349309