fbpx

Karmalijn Handlezing

Door Julia Quist @ Bluebirds Centrum

Julia Quist-3

Over mij

Toen ik begin 2014 begon met de Opleiding Handlijnkunde dacht ik eigenlijk een hobby te hebben gevonden. Maar na de eerste les was ik verkocht! Volledig gegrepen door alles wat er in je handen staat, wist ik “dit is wat ik moet doen!” Het voelde als thuis komen. Na 2 ½ jaar was ik In de zomer van 2016 in het bezit van een diploma én een eigen praktijk (Karmalijn) in handlijnkunde!

Wat het handlezen voor mij zo bijzonder maakt zijn de prachtige ontmoetingen die plaats vinden, want als ik handen lees mag ik meekijken in de spiegels van de ander, in jouw spiegels.

Ik vertel je niets wat je niet al weet, en kijk met een objectieve blik naar jouw handen, naar jouw verhaal en help je op weg in je eigen transformatieproces.
Je handen laten precies zien waar jij zit in je proces. Wat zijn jouw beperkende overtuigingen, wat zijn je patronen en valkuilen die je tegen houden om daar te komen waar naar je verlangt te zijn.

Ik houd je jouw spiegels voor, zodat jij weer verbinding kunt maken met je eigen kracht en met je verlangen, waardoor je niet meer vanuit angst of twijfel, maar met vertrouwen de stappen kunt zetten die je al zo lang wilt maken.

Julia Quist-2

Handlezen: toekomst voorspellen of een handvat tot persoonlijke groei?

Als je goed naar je handen kijkt, dan vallen er waarschijnlijk dingen op waar je niet eerder bij stil hebt gestaan. Misschien staan je vingers scheef, of zie je dat de lijnen in je linkerhand heel anders lopen dan in je rechterhand. Al deze ogenschijnlijke toevalligheden zeggen iets over jou; over je karakter, over de ervaringen die je op hebt gedaan , de uitdagingen en valkuilen waar je tegenaan loopt, maar ook over je talenten en kwaliteiten.

Als handlezer  houd ik je een spiegel voor om  je te  helpen herinneren aan datgene wat je diep van binnen al weet. Je kunt zo zonder oordeel en los van al je overtuigingen naar jezelf kijken.   Je handen zijn immers de spiegels van je lichaam & je ziel.

Lijnen veranderen
Belangrijk om te weten is dat de lijnen in je handen kunnen veranderen. Toekomst voorspellen wordt hierdoor al onmogelijk.  Je hebt altijd een keus! Handlezen gaat vooral over wie je in wezen bent en hoe je dat in de wereld zet.

Ben je op zoek naar het antwoord op de vraag ‘wat wil ik eigenlijk, zit je in  een burn-out, sta je op het punt een studie te kiezen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het lijnenspel in je handen te vertellen heeft?

Verkrijg inzicht & laat je dan inspireren door een handlezing.

Handlezing boeken – handig om te weten:

  • Ik werk alleen op afspraak
  • een handlezing duurt anderhalf uur
  • Duo-sessie: vriendinnensessies, moeder-dochter sessies, partner-sessies. Samen een handlezing ondergaan werkt zeer verbindend en verhelderend. Een duo sessie duurt 3 uur in totaal (uiteraard is er even een pauze moment tussen de sessies door)

Contactgegevens

Karmalijn – Julia Quist

Tel: 0641610673 | mail: julia@karmalijn.nl | https://www.karmalijn.nl/contact

Voor de actuele tarieven zie: https://www.karmalijn.nl/handlezen