fbpx

Massage & Holistische Coaching

door Simone van Rees (MULUC) @ Bluebirds Oost

Simone MULUC Massage-1048
Simone portret

Over mij

It’s your birth right to feel GOOD!

Diepe rust in je lichaam, helderheid in je hoofd en balans in je emoties. Dit is het uitgangspunt van mijn sessies. Ik heb een holistische benadering op het lichaam en samen bespreken we waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Mijn professionele carrière is begonnen als fotograaf en dat doe ik nog steeds met veel plezier (o.a Ayurvedisch kookboek Holy Happy Belly). De laatste 10 jaar heb ik het zelfhelend vermogen van lichaam en geest bestudeerd. Vanuit een persoonlijke zoektocht naar bestemming en innerlijke rust heb ik me laten leiden door mijn leergierig en nieuwsgierigheid. Ik heb veel mogen leren van toegewijde docenten in binnen en buitenland. Mezelf overgeven aan transformatieve sessies waar ik mijn emotionele trauma’s, geconditioneerde geest en geblokkeerde lichaam kon helen. And still learning!

Ik heb complementaire studies gevolgd in massage, lichaamsgerichte therapie en essentiële oliën/kruidenleer. Vanuit een basis van eigen ervaringen en theoretische kennis ondersteun ik je graag in jouw persoonlijke en unieke weg naar je volle potentie, ontspannen lichaam, innerlijke rust en balans in je emoties.

Simone’s behandelingen

Massage: De massagesessies zijn een combinatie van deep tissue en ontspanning technieken. Ik gebruik biologische ongeparfumeerde massage olie en naar wens complementaire essentiële olie. We bespreken waar je staat op dat moment en je lichaam vertelt de rest.

Zwangerschapsmassage: Deze geef ik na je eerste trimester. De massage is gericht op spier ontspanning, stress reductie. Het bevordert een rustige slaaproutine en verlicht vermoeidheid.

Essentiële Olie Consult: Je wellness doelstellingen behalen met de kracht van de natuur! We bespreken je gezondheid, symptomen en levensstijl. Je gaat naar huis met aanbevelingen voor kruiden supplementen, essentiële oliën en lifestyletips om je doelstellingen te behalen.

Aroma Therapy: ‘Symphony of the cells’ is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Het bevat 16 verschillende protocollen, geformuleerd door Boyd Truman, die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen. Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie symfonie. De behandeling duurt ongeveer 15 min waarna 10 tot 15 min wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar de 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet:

  • Hart- en bloedsomloop
  • Spijsverteringssysteem
  • Emotioneel- en Limbisch systeem
  • Hormonaal systeem
  • Immuunsysteem
  • Huid, haar en nagels
  • Zenuwstelsel
  • Longfunctiesysteem
  • Botten, spieren en gewrichten
  • Urinewegsysteem

Access Bars®: Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

Met Access Bars® wordt door middel van lichte aanraking van punten op het hoofd meer ruimte gecreëerd door de elektrische spanningen daarin opgeslagen zitten te ontladen. Je ligt hierbij geheel aangekleed, toegedekt en comfortabel op de behandeltafel. Er hoeft niet gesproken te worden. 

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook-768x905

Kosten

Massages

45 min: €70,-
60 min: €75,-
90 min: €100,-

Essentiële Olie Consult

30-45 min: 45,-

Aroma Therapy

Symphony of the cells met Doterra oliën
45 min: 70,-

Access Bars®

60 min: 75,-
3x kuur: 210,- (€70,- per sessie)

WAAR EN WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

Zondag: 15:00 – 20:00 @ Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam)

AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak door te bellen of Whatsappen naar: +31616334701 of stuur een mailtje naar muluc.massage@gmail.com

CONTACT 

Tel: +31616334701
Email: muluc.massage@gmail.com
Instagram: muluc_massage

Muluc logo final