fbpx

Move With Purpose. embrace everyday functionality

Dompel jezelf onder in de dynamische wereld van beweging met de workshop: Move With Purpose. Deze ervaring omvat een boeiende reis door verschillende essentiële elementen, waaronder ademhaling, gewrichtsmobiliteit, stabiliteit, kracht en de complexiteit van bewegingen. Verken archetypische rusthoudingen, leer de kunst van improvisatie en omarm speelsheid als een integraal onderdeel van deze ervaring. Klaar om je bewegingspotentieel te vergroten en jezelf uit te dagen? Doe mee en ontdek de vreugde van vrijer, sterker en gevarieerd bewegen!

De workshop is voor alle niveau’s en leeftijden en elk soort persoon is welkom. De enige voorwaarde is dat je een mens bent, verder heb je geen extra spullen nodig. Kleding waarin je vrij kunt bewegen is aan te raden.

IMG_0309

Datum en tijd

Zondag 18 februari | 10:00 – 12:00
Bluebirds Oost | Louise Wentstraat 186, Amsterdam

 

Prijs: €75,-

Tickets

 

info@volcmar.com

www.volcmar.com

IG: @volcmar  

Over de facilitator

Volcmar’s jeugd in een Sanyassin-gezin vormde zijn kennismaking met meditatie en het streven naar diepe verbindingen met anderen. Zijn liefde voor beweging vloeit voort uit een rijke geschiedenis van diverse sporten, zoals atletiek en karate. Met meer dan een decennium aan ervaring als CrossFit coach en personal trainer, legt hij de focus op mobiliteitstraining en het cultiveren van duurzame kracht, met als ultiem doel om op een gevorderde leeftijd soepel en sterk te blijven. 

IMG_7249