fbpx

door Shirley Akanni @ Bluebirds Oost

NAET BB

Rond midden/ eind 20 had ik last van darmklachten en voelde ik mij rillerig. Het resultaat bleek pre diabetes en prikkelbaar darm syndroom richting Crohn te zijn. Iedere dag moest ik ongeveer 7 a 8 keer naar de wc had last van enorme buikkrampen voordat mijn werkdag kon beginnen.

In die tijd dronk ik 3 liter cola per dag. Toen de film that sugar film uitkwam rond 2016 kwam ik achter de effecten van cola en andere frisdranken. Dit gaf voor mij de doorslag! Een verandering in levensstijl! Na het stoppen met drinken van cola waren de rillerige klachten
overdag een stuk minder. Bij het prikken van de bloedwaarde bleek ook dat ik geen hele hoge pre diabetische waardes meer had.

Mijn onderzoek ging verder. Om de ziekte van crohn aan te pakken kwam ik op diverse symptoombestrijdende middelen uit.  Parasietenkuren, leverreinigingen, (hoge) darmspoelingen, vasten et cetera. Ik merkte dat dit enorm veel deed voor mijn klachten! Wat ik ook merkte was dat wanneer ik stopte met zogenoemde symptoom bestrijdende middelen de klachten wederom terugkwamen. In plaats van de symptoom bestrijdende middelen die de reguliere gezondheidszorg aanbiedt, had ik nu alternatieve symptoom bestrijdende middelen. Er moest een weg zijn naar de oorzaak.

In 2021 vond ik de oorzaakbestrijding. Ik kwam onder behandeling terecht bij Inge Hagemans’ praktijk Apeldoorn. Zij deed de NAET therapie en gaf aan dat ik diverse voedselallergieën had, en dat dit de oorzaak was van alle darmkrampen die ik had. Verder waren er een aantal belastingen ook de oorzaak zoals onder andere schimmelinfecties en parasieteninfecties, en medicijngebruik (antibiotica in de kindertijd).

Een voor een werden de oorzaken weggehaald, en na drie kwart jaar merkte ik dat ik weer barstte van de energie! De darmkrampen waren als sneeuw voor de zon verdwenen! Vanuit die filosofie van zelf een levend voorbeeld zijn dat diverse klachten zo levenslang kunnen verdwijnen ben ik in 2022 bij Inge Hagemans de opleiding NAET begonnen.

De reis van de behandelingen iedere week en steeds weer een klein beetje meer verlichting ervaren totdat de klachten helemaal verdwenen, was het voor mij 100 % waard! Deze reis wil ik graag met iedereen delen die ook van alle chronische klachten af wil, zonder allerlei symptoombestrijdende middelen te moeten nemen!

Wees welkom en ervaar deze reis!

NAET Therapie

De NAET therapie die onderzoekt de oorzaak van alle chronische klachten, op holistische wijze, ieder mens is uniek dus voor ieder mens zijn er andere oorzaken die onderliggend zijn aan de klacht. De NAET kan ook simpelweg een allergie verwijderen (bijv. hooikoorts, dierenallergie).

Stap voor stap wordt er gekeken naar de oorzaken van de klachten. Er wordt gekeken naar hoe het immuunsysteem er nu bij staat, en welke voedingsmiddelen het lichaam wel en niet kan opnemen. Aan de hand daarvan worden de voedselallergieën een voor een weggehaald waardoor het lichaam uiteindelijk alle essentiële basisstoffen kan opnemen.

Verder wordt er ook gekeken naar mogelijke belastingen die zorgen voor de chronische klachten. Denk hierbij aan parasieten, schimmels, virusinfecties, vaccinaties et cetera. Deze worden ook een voor een weggehaald.

Een lichaam dat alle basisstoffen kan opnemen, en zich kan verweren tegen virussen parasieten en schimmels is een gezond werkend lichaam. Je krijgt daarvoor een leven vrij van chronische klachten voor terug, en energie!

Niet alleen wordt er gekeken naar belastingen en voedingsstoffen, ook emotionele factoren spelen een belangrijke rol. Bijv: Angst depressie et cetera. Hier wordt er ook naar de onderliggende oorzaak gekeken wat de psychologische factoren veroorzaakt. Vb: Een depressie heeft vaak als onderliggende oorzaak dat het lichaam totaal geen voedingsstoffen kan opnemen, hierdoor raakt het lichaam oververmoeid en heb je geen energie meer om activiteiten te ondernemen.

Ook (jeugd)trauma’s spelen hierin een rol. Door deze van binnenuit uit het systeem te halen, ontstaat er van buitenaf ander gedrag. Een hele andere manier van benaderen dan bij de reguliere zorg waarin er van buitenaf een poging gedaan wordt tot ander gedrag. Verwijder
de oorzaken ook in de vorm van jeugdtrauma’s, en de energie om weer activiteiten te ondernemen keert terug!

Kosten

  • Intake: €110,-
  • Vervolgafspraak: €55,-

Waar en wanneer?

Donderdagavond 17:30-22:00 uur @ Bluebirds Oost  (Louise Wentstraat 186, Amsterdam)

Contact

Voor een afspraak kun je mailen, telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Website: https://chronischeklachten.wordpress.com/
Email: Shirley.akanni@gmail.com
Telefoonnummer: 0655165582