fbpx

Orthomoleculaire Therapie, Personal Yoga & Ademtherapie

door Anouk Maas @ Bluebirds West

Orthomoleculaire therapie

Anouk is altijd op hoog niveau fysiek bezig geweest in haar leven, is erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en het functioneren ervan. Heeft de afgelopen jaren vele verschillende therapieën, dieëten, bewegingsvormen ontdekt en ervaren die haar hebben geholpen om bepaalde kwalen en aandoeningen te kunnen ondersteunen waaronder de orthomoleculaire visie/ therapie het meest effectief was voor haar.
Dit wekte nieuwsgierigheid op om zichzelf hierin te verdiepen en heeft ze twee jaar geleden de opleiding tot orthomoleculair adviseur gevorderd afgerond. Daarna is ze meteen begonnen om mensen te begeleiden om een beter uitgebalanceerd en gezonder leven te krijgen en hun optimale energie te ervaren.
Naast een juist voedingspatroon advies, mineralen & vitamine test en/of de bravermanstest af te nemen, bied ze een op maat gemaakt programma aan waarin je leert meer balans en zelfbewustzijn te creëren waardoor je weer controle over je eigen leven, lichaam en geest gaat ervaren. Ze heeft tools/ skills ontwikkeld om elke dag toe te passen om de gezondheid en energie te verbeteren.
Met haar enthousiasme en energie laat ze jou graag kennismaken met haar kennis en inspiratie.

– Orthomoleculaire therapie en advies.
– Intake, evaluatie en persoonlijk doel.
– Twee testen die iets vertellen over de neurotransmitters, mineralen en vitamine huishouding, evaluatie en advies.
– 1x per 2 weken een call voor review en goal setting, na elke meeting een mail met advies, recepten en doelstelling.
*minimaal 3 maanden traject

Personal yoga & adem training

Wil je je meer verdiepen in yoga, een nieuwe pose leren òf wil je weten wat voor jouw lichaam de beste manier is om yoga te beoefenen?
Dan begeleid ik je graag en ben je hier op het juiste adres!

Ik ben een opgeleid vinyasa 200hr training, yin yoga 50Hr training, mobility trainingscoach en ademcoach. Beoefen al 15 jaar lang yoga in verschillende vormen en stijlen. En ben sinds kort ook gecertificeerd ademcoach.
In de lessen maak ik gebruik van meditatie en ademhalingstechnieken/skills om zo meer in het lichaam te komen en uit het hoofd. Dit anatomisch & wetenschappelijk onderbouwt maar de filosofie mag ook niet onderbreken.
We gaan kijken naar jouw anatomie, ‘range of motion’ en kijken we naar waar ruimte kunnen creëren en waar we juist meer op kracht moeten trainen.
Om zo op een veilige manier jouw training te optimaliseren, je doel te behalen op een duurzame manier en weer in verbinding te komen met je lichaam.

-Intake, evaluatie & persoonlijk doel.
-Voorkeur is 1x per week trainen. En een minimum van 1x per 2 weken. 60 minuten training.
Type training wordt bepaald n.a.v. jouw (jullie) behoefte en doel.
-Yin, meditatie, vinyasa, ademwerk, yoga skills.
-Aanbevelingen voor andere training disciplines.
-Korte trainingsvideo’s voor eigen gebruik en practice.
-Gebruik van essentiële oliën, sound bowls en sound.
*Deze training is ook voor kleinere groepen beschikbaar. Maximaal 5 personen. Indien je met 3 of meer bent, stuur mij even een mailtje.
*minimaal 3 maanden traject. Dit in overleg nader te bepalen.

“Don’t take life too seriously. Overcome your fears, play, explore and have fun while doing it!”