fbpx

Pascalle van Haaften

OVER

Sinds de zomer van 2017 is Bluebirds Oost mijn tweede thuis. Ik weet nog precies hoe ik me voelde toen ik voor het eerst binnenkwam. Geborgenheid, veilig en een gevoel van thuiskomen. Een plek waar ik even uit kon checken van alle drukte, to-do-lijstjes en werk.

Meerdere keren per week lag ik op de mat en mijn enthousiasme voor yoga werd met de dag sterker. Ik besloot een sabbatical te nemen van mijn kantoorbaan als office manager en een yoga teacher training te volgen op Bali. Bij terugkomst stond ik vrijwel direct voor de klas in het vertrouwde Nest.

Vier jaar later sta ik nog steeds met veel liefde op de mat, zowel als student als docent. Ik kan mijn creativiteit en passie voor beweging en mindfulness in mijn lessen kwijt en Bluebirds is een blijvende bron van inspiratie voor mij. De kantoorbaan heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een manager functie in de studio, waar ik mijn organisatorische talent kan laten stralen. Mijn langgekoesterde droom om te werken binnen de yoga wereld is hiermee in vervulling gegaan. Uit leren zal ik nooit, we zijn nu eenmaal ‘forever students’ en Bluebirds biedt een veilige haven waar ik mag blijven groeien.

Vinyasa Yoga is een effectieve manier om drukke gedachtes en conditioneringen los te laten. Rust vinden in een oneindig ratelend brein, via een bewegelijke flow voelt als thuiskomen in jezelf. Duik in jouw lichaam door middel van ademhaling, beweging en meditatie en voel spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon. In mijn lessen nodig ik je uit te onderzoeken wat jij nodig hebt om compleet te ontspannen, zodat je een stukje lichter het nest weer verlaat. You deserve it!

 

LES

Strong Flow, Super Flow, Yin Yoga