fbpx

Reiki – Women only

door Amela Merdovic @ Bluebirds Oost

Over mij

Mijn naam is Amela Merdovic. Ik kom uit Voormalig Joegoslavië en woon al ruim 30 jaar in Amsterdam.

Sinds mijn kindertijd ben ik geïnteresseerd in gezondheid en welzijn van mensen. Als klein meisje speelde ik al vaak én het liefst doktertje en wilde ik iedereen helpen weer gezond te worden. Jaren later, veel kennis en (levens)ervaring rijker, heb ik dezelfde wens nog steeds: bijdragen aan het proces van (zelf)helen en gezonder worden van mijn klanten en mensen om mij heen, die het aan willen gaan.

De laatste jaren heb ik mij in Reiki verdiept en vanaf het eerste moment dat ik Reiki zelf ging ervaren, kwam er een vertrouwd gevoel van thuis komen bij mijzelf naar boven. Het werd een zelf-ontdekkingsreis die vele gedaantes aannam: zacht, prachtig en helder maar ook scherp, pijnlijk en confronterend. De hobbels en blokkades, in de loop der jaren ontstaan, werden zichtbaar en voelbaar en hoewel dit in het begin niet altijd even prettig was, bleek het wel dé weg naar zelfheling, zelfliefde, groei en vertrouwen. Mijn grote wens werd langzaamaan mijn passie, missie zelfs om deze mooie alternatieve geneeswijze met anderen te delen, de voordelen ervan te laten ervaren en zo stap voor stap bij te dragen aan een gezonder en liefdevoller geheel.

Ik nodig je van harte uit om te ervaren wat een Reikibehandeling voor jou kan betekenen.

Behandelingen

Reiki is een Japanse geneeswijze van helen door handoplegging en werken met energie. Het woord ‘reiki’ bestaat uit twee Japanse woorden: ‘rei’ -‘universeel’ en ‘ki’ -‘levensenergie’ of ‘levenskracht’. Door middel van handoplegging helpt een reikibehandeling de energieblokkades te verlichten en op te ruimen waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Tijdens een reikibehandeling kun je verschillende sensaties ervaren. Je kunt de energie een keer als warmte of als kou voelen, als (spier)trilling, tintelingen door je lichaam; je kunt je moe of juist meer energiek voelen. Soms ervaar je de werking van de behandeling pas na enkele dagen. Bij elke behandeling worden het lichaam en de geest samen behandeld, waardoor ook de achterliggende oorzaken van de klachten kunnen worden aangepakt.

Reiki is een prachtige, liefdevolle manier om te helen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Ook is deze mooie geneeswijze preventief in te zetten: voel je je moe of gestrest? Heb je het gevoel dat je energievoorraad op raakt? Of heb je moeite om een beslissing te nemen en blijf je tobben, twijfelen, alles overdenken? Dan kan een Reikibehandeling wellicht een duwtje in de rug zijn om thuis bij jezelf te komen, meer rust en ontspanning te vinden en je energetisch op te laden zodat je juiste stappen vooruit kunt zetten. Ben je nieuwsgierig geworden en gun je jezelf een unieke Reiki-ervaring waarbij je zelf kunt bijdragen aan je eigen heling en welzijn? Ik laat je er graag kennis mee maken!

Een behandeltraject begint met een intakegesprek dat plaats vindt tijdens de eerste afspraak. We bespreken de eventuele klachten en de reden dan wel wens om een reikibehandeling te ontvangen. De eerste afspraak duurt ongeveer 90 min., we bespreken tevens het meest passende vervolgtraject.

Voor meer informatie over Reiki, mijn manier van werken en over mijzelf, verwijs ik je graag naar mijn website: www.amelawise.nl

Kosten

Volledige Reikibehandeling op de behandeltafel

(± 75 min, incl. korte voor-en nabespreking)                     € 64
Verkorte Reikibehandeling (± 45 min)                               € 46
Behandeling op afstand (±35 min)                                     € 37

Een pakket van 5 volledige behandelingen
(te gebruiken binnen 6 maanden)                                     € 280

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

 

WAAR EN WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

Zaterdag van 14:00 – 18:30 uur bij Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam).

AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak door een mailtje te sturen, te bellen of een bericht te sturen via Instagram.

CONTACT 

Website: www.amelawise.nl
Email: info@amelawise.nl
Telefoon: 0687750826
Instagram: @amela_wise10

AM1