fbpx

Transformational Breathwork

Je ademhaling is een weerspiegeling van hoe je leeft. Vaak ademen we oppervlakkig en te hoog in de borst wat zich uit in problemen zoals stress, lage energie, rusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan controle over je leven. We voelen ons uit balans.

Transformational Breathwork is de meest diepgaande ademsessie die we aanbieden en heeft de potentie vele lagen te doorbreken. Je lichaam wordt hierdoor gereinigd, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, spiritueel en emotioneel. Het geeft je direct meer rust, (levens)energie, helderheid en vertrouwen.

Als je continu aanstaat heeft je lichaam geen kans om zich te ontladen, alles te doorvoelen en te verwerken. Deze sessie schept ruimte voor onverwerkte emoties om naar de oppervlakte te komen – waar ze kunnen worden gevoeld, geheeld en losgelaten uit het lichaam.

Samen ademen verbindt mensen en vormt een energetisch veld waarin je elkaar versterkt. Het gezamenlijk doorleven van deze ervaring creëert verbondenheid en een diepe bewustwording van universele thema’s. Of je nu een beginner of een ervaren ademer bent, iedereen is welkom om deel te nemen.

Verwacht een veilige plek waar we veel aandacht besteden aan elke deelnemer en zijn of haar proces. We werken met 2 coaches in een kleine groep, met een maximum van 10 deelnemers.

Contra-indicaties

Het is niet mogelijk deze ademsessie te ondergaan met:
  • Hartklachten, recent geplaatste stands, zeer hoge bloeddruk
  • Psychotische klachten
  • Zwangerschap
  • Epilepsie

De coaches

Bo Styn (1986, Amsterdam) runt al ruim 12 jaar een evenementenbureau in Amsterdam. Het werken in evenementen kwam soms met een hoge prijs en hij kreeg meerdere malen te maken met burn-out verschijnselen. Eind 2020 besloot hij dat er fundamenteel iets moest veranderen en zette hij zijn eerste stappen in het ademwerk. Hij combineert nu beide passies: evenementen & ademwerk.

Valesca (1986, Amsterdam) was jaren werkzaam in het commerciële werkveld met een hoge werkdruk en veel stress. Een burn-out in 2021 heeft haar ertoe aangezet haar hart te volgen en een eigen pad te kiezen. Na jaren zelf ademwerk gedaan te hebben is ze de opleiding tot ademcoach gaan volgen bij Mr Breath. Ademwerk is voor haar heel transformerend geweest. Ze is blij dat ze anderen kan helpen met haar passie.

Bo Styn en Valesca ontmoetten elkaar in 2021 tijdens de opleiding tot ademcoach en voelden meteen een diepere connectie. Ze opereren onder het bedrijf airforce.ooo waarin ze zich richten op privé-, groep sessies, evenementen & retreats.

Aankomende sessies

Woensdag 18 oktober | 18:45 – 20:45 uur
Ticket link

Donderdag 9 november | 18:45 – 20:45 uur
Ticket link

Bluebirds Centrum | Prinsengracht 493, Amsterdam
Investering €69,-

Instagram: airforce.ooo
Website: www.airforce.ooo
Email: connect@airforce.ooo