fbpx

Truffelceremonie met Freke van Nimwegen

Een helende reis van je hoofd naar je hart.

Tijdens een truffelceremonie (macrodosering) maak je een innerlijke reis die vaak helend werkt en diepe inzichten kan geven. Je krijgt een macrodosering door middel van truffelthee in een fijne ceremoniële setting. Door de psilocybine van de truffel maak je als het ware een deep dive naar binnen, waardoor je weer in verbinding komt met jezelf, je lichaam en je emoties. Hardnekkige negatieve patronen kan je gaan doorzien en zelfs loslaten. Een magische reis die levensveranderend kan zijn.

Magische truffels en paddenstoelen met psilocybine worden al duizenden jaren gebruikt voor zelfheling en bewustzijnsgroei. In Nederland is het werken met de truffel legaal. Als je meer wilt weten over dit bijzondere medicijn uit de natuur, raad ik je aan om de documentaireserie How to Change Your Mind of de documentaire Magic Medicine te bekijken op Netflix.

Data en tijden

Vrijdag 15 december , 14:00-22:00
Bluebirds Haarlem | Rozenstraat 5 Haarlem

Data en tijden

Vrijdag 26 januari , 14:30-22:30
Bluebirds Haarlem | Rozenstraat 5 Haarlem

Data en tijden

Vrijdag 16 februari , 14:30-22:30
Bluebirds Haarlem | Rozenstraat 5 Haarlem

Data en tijden

Vrijdag 15 maart , 14:30-22:30
Bluebirds Haarlem | Rozenstraat 5 Haarlem

Investering: 375,- euro

Inclusief
– professionele begeleiding vóór, tijdens en na de ceremonie
– online videocursus om je goed voor te bereiden
– integratie call 1 week na afloop
– overnachten is mogelijk in de ceremonie ruimte
– kleine groep van maximaal 8 personen
– inclusief warme maaltijd, thee en snacks na afloop

Wat kan je verwachten?

Deze bijzondere ceremonie wordt begeleid door Freke van Nimwegen van Tools to Thrive en een andere ervaren ceremonie begeleider (therapeut/psycholoog/coach) bij een groep van 8 personen. Wij geven je de handvatten om deze reis in volle vertrouwen te ervaren. Ik vind het een grote eer om een veilige mooie setting voor je te faciliteren waar je helemaal jezelf kan zijn.

Net zo belangrijk als de voorbereiding, is de integratie achteraf. We doen vooraf een uitgebreide intake en je ontvangt een videocursus om je goed voor te bereiden. Eén week na de ceremonie doen we een gezamenlijke integratie call, zodat alle inzichten goed kunnen landen en je zoveel mogelijk uit je reis kan halen.

Wanneer is een truffel ceremonie niet geschikt?

Het is niet geschikt in combinatie met medicatie, wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, wanneer je een ernstige medische aandoening hebt, bij hart- en vaatziekten, bij nieraandoeningen, wanneer er sprake is van een ernstige (recente) verslaving, en/of bij psychose, schizofrenie of een soortgelijke psychiatrische stoornis.

Voor microdoseren gelden een aantal van deze contra-indicaties niet, neem contact op als je hier vragen over hebt via.