fbpx

ZenFeeling Friday: Een avond van ontspanning en balans

Ervaar een diepgaande healingessie die gericht is op het loskomen van de dagelijkse sleur en het bereiken van totale ontspanning. In ons drukke leven worden we voortdurend blootgesteld aan prikkels van alle kanten. Door bewust te ademen, ervaart je lichaam een diepe rust en door de stilte op te zoeken, geven we zowel ons hoofd als ons lichaam de kans om bij te komen en opnieuw op te laden. Met behulp van meditatie word je volledig onthaast, stap je uit de hectische race en richt je je op het vertragen en gewoon ‘zijn’, in plaats van altijd maar ‘doen’.

Ontdek de kracht van verbinding met je essentie en vind balans tussen lichaam en geest. In mijn sessies creëer ik een liefdevolle omgeving waarin je jezelf volledig kunt omarmen. Door middel van zachte, voedende meditatieve woorden en momenten van stilte, bevorder ik zelfreflectie en breng ik diepgaande inzichten teweeg.

Na afloop zul je je opgeladen, geïnspireerd en volledig ontspannen voelen. Bovendien zul je concrete stappen ontdekken om rust te ervaren in het dagelijks leven. Waar wacht je nog op? Gun jezelf deze transformerende ervaring en ga voor een leven in balans.

IMG_7722 (1) - kopie

Over de facilitator

Ik ben Merel en ik begeleid vrouwen in diepe verbinding te komen met zichzelf door op een liefdevolle manier het bewustzijn te vergroten. Ik ben er voor de vrouw die niet meer geleefd wil worden maar aan het roer wil komen staan aan haar eigen leven. Hoe kan jij voor jezelf kiezen? Hoe kun je verwachtingen, al het ‘moeten’ en ‘hoe het hoort’ loslaten? Zodat jij weer op jezelf kunt vertrouwen omdat je in verbinding bent met jezelf.

Dat doe je door te voelen. In het leven te gaan staan, je focus te leggen op ervaren, je open te stellen voor wat het leven je allemaal brengt, trouw te zijn aan jezelf en te luisteren naar je lichaam.

Om de verbinding te voelen is er rust, veiligheid en ontspanning nodig. Dus in eerste instantie biedt ik dat in mijn sessies. Vanuit daar kunnen we door, afdalen in jezelf en bewust connecten met jouw hart. Met de hulp van oefeningen zul je ontspannen, voelen en ervaren hoe de verbinding met je hart voelt.

Waar & Wanneer

Vrijdag 13 oktober | 19.00-20.30u
Bluebirds West| Jan Evertsenstraat 4-8

Early bird prijs: €19,50 (tot 29 september)
Reguliere prijs: €28,-

Ticket

Meer informatie en vragen

Email: welkom@merelvandenbemd.nl
Website: https://www.merelvandenbemd.nl/
Instagram: @merelvandenbemd
Nummer: 06-53530301
Spotify

Wat te verwachten

Onthaasten, verstillen, tijd voor zelfliefde en rust vinden in de dagelijkse drukte.

Tijdens de sessie laat je de dag van je afglijden en kom je in een diepe staat van ontspanning. Je verlaagd je stresslevel, je slaapt beter, je komt in verbinding met je lijf en zult meer vertrouwen in jezelf en het leven kunnen ervaren. Het geeft rust en helpt je compassie te tonen naar de ander en jezelf.

Het programma:

 • Opening
 • Begeleide hartmeditatie
 • Ademwerk & zachte beweging
 • Stilte
 • Luister naar je hart
 • Afsluiting (deel)ronde

De sessie wordt geleid in het Nederlands. Houd hier rekening mee.

Hoe bereid jij je voor

Ik raad aan om comfortabele kleding te dragen waar je fijn in kunt bewegen en om een journal of een eigen notitieboekje mee te nemen. Er zijn yogamatjes, meditatiekussens, kleedjes en bolsters aanwezig.

Dit levert het je op

 • Rust & ontspanning
 • Ruimte om te voelen
 • Diepe verbinding met jezelf en met alles wat er is
 • Je leert de kracht van stilte kennen
 • Inspiratie & inzichten van binnenuit
 • Vertrouwen in je lichaam, intuïtie en je gevoel.