fbpx

Janina Dauwerse – AromaTouch

Bluebirds Blog Posts (5)

Janina Dauwerse
Mailen naar: jdauwerse@hotmail.com
Telefonisch te bereiken op: 0642047224
Facebook: www.facebook.com/adropoflife.nl/

Behandelingen
AromaTouch Behandeling: Consult + AromaTouch behandeling
Duur: 90 minuten
Kosten: €85
Strippenkaart: 3 AromaTouch behandelingen voor €230

Olie consult: Wat kunnen de oliën doen voor jou?
Duur: 45 minuten Kosten: €35

“Ik sta elke ochtend met mijn favoriete oliën op en ik val er ook weer mee in slaap. Ik was vergeten wat de natuur voor ons kan betekenen en hoe zij ons kan steunen op fysiek maar ook zeker emotioneel gebied. Omdat essentiële oliën mij zoveel kracht geven ben ik heel blij dat ik mij nu kan inzetten om anderen in contact te brengen met deze oliën en daarbij een behandeling kan aanbieden waarbij iedereen kan ervaren wat deze voor jou kunnen doen. Ik vind het geweldig om te merken hoeveel mensen zich openstellen en verliefd worden op essentiële oliën en hoe deze oliën het reguliere medicijnkastje zouden kunnen vervangen met iets dat op geen enkele manier schadelijk voor ons is. Ik studeer Chinese geneeskunde, een geneeswijze die voor mij een mooie ontmoeting is met de aromatherapie omdat zij er beide naar streven om het lichaam in balans te brengen waarbij de zelfhelende kracht van het lichaam word aangesproken.”

“Tijdens de AromaTouch behandeling breng ik het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt vergroot. Hierdoor verdwijnen klachten die veelal ontstaan door een disbalans in het lichaam. Het mooie van de AromaTouch behandeling is dat de werking van therapeutische essentiële oliën diep het weefsel binnendringt, waarbij zij doelgerichte ondersteuning biedt tot drie weken na de behandeling. De klachten die met de AromaTouch behandeld worden kunnen erg uiteenlopend zijn maar mocht je twijfelen of jouw klacht hiermee kan worden aangepakt, voel je dan vrij om mij een berichtje te sturen. Ook als je geen specifiek klachten hebt is het echt een cadeau aan je lichaam en geest om een AromaTouch behandeling te ervaren.”  

Wat zijn essentiële oliën precies ?

Essentiële oliën zijn oliën die worden verkregen uit de meest krachtige en helende componenten van planten, zoals schors, bloemen, schillen en bladeren. De moleculen in deze oliën hebben een beschermende en herstellende werking. Deze pure oliën hebben een sterk helende werking op je lichaam. Om een voorbeeld te geven van de geconcentreerde kracht van de olie; In een flesje lavendelolie van 15ml zit 75 kilo lavendel! DoTerra werkt uitsluitend met 100% essentiële oliën. Dit betekend dat alleen de essentie van de planten zijn gebruikt en er geen andere producten aan zijn toegevoegd. De olie is hierdoor niet alleen therapeutisch maar ook veilig in gebruik. Ook stelt DoTerra hoge eisen aan de kwaliteit van de omgeving waar hun producten worden verbouwd en de leef en werkomstandigheden van hun werknemers. Voorop staat dat mens, aardbodem en plant niet worden uitgeput. Daarom werk ik uitsluitend met de kwaliteitsolie van DoTerra.

Inhoud AromaTouch behandeling:

De AromaTouch is zowel doelgericht als intuïtief. Tijdens de behandeling neem ik de tijd om contact te maken met de ontvanger zodat intuïtief steun kan bieden waar deze nodig is. De techniek van de behandeling combineert de oosterse geneeswijzen met de moderne medicinale aromatherapie. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam, waarbij ook de reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. Het doel van de AromaTouch behandeling is het lichaam in evenwicht brengen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te versterken.

Dit proces wordt bereikt in 4 stappen:

1) stress vermindering

2) versterking van het immuunsysteem

3) vermindering van ontstekingen in het lichaam   

4) verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel; homeostase

De AromaTouch techniek is een zachte, ritmische aanraking. De werking van de therapeutische essentiële oliën dringt op deze manier diep door in het weefsel en geeft doelgerichte ondersteuning. Geest en ziel kunnen zich door de zachte en ritmische aanraking overgeven en deze prachtige therapeutische oliën hun werk laten doen. Tijdens de behandeling lig je met ontbloot bovenlichaam op de buik en worden de oliën aangebracht op het hoofd, rug, oren en onder de voeten (reflexzones). Trek bij voorkeur een comfortabele broek aan waar in je aangenaam op je buik kunt liggen. Tijdens de behandeling raak je in diepe ontspanning en het zal een poosje duren tot je na de behandeling weer in het hier en nu bent “geland”. Hierna is er voldoende tijd om rustig bij te komen, ook is het verstandig om na de behandeling rust te nemen en voldoende water te drinken omdat deze diep doorwerkt in het lichaam.

De behandeling duurt in totaal 90 minuten waarin het voorgesprek en ontwaken zijn opgenomen. Kosten: enkele behandeling €85, strippenkaart voor drie behandelingen €230.

Therapeutisch Olie Consult

Tijdens dit consult ga ik met jou na/onderzoeken op welke gebieden jij ondersteuning zou kunnen gebruiken. Samen zullen wij gaan kijken welke oliën het beste voor jou werken en hoe je deze kunt toepassen. Er is een breed scala aan oliën, bedenk maar eens hoeveel planten, bomen, bloemen en kruiden er zijn. Elke olie kan bij verschillende klachten ondersteuning bieden en op meerde manieren worden aangebracht of ingenomen. Geen zorgen we houden zo simpel en effectief  mogelijk en ik kan je beloven wie eenmaal zelf met de olie aan de slag gaat zal al snel enthousiast worden om zelf  intuïtief te gaan experimenteren!

Een Olie consult duurt 45 minuten en kost 35.