fbpx

Ben jij klaar voor de Superles Plus?

Ben jij klaar voor de Superles Plus?

High Intensity Interval Training, pilates & yoga in een les werd onze signature les. Sinds afgelopen jaar hoef je niet meer naar de sportschool en yogastudio, maar combineren we een intensieve workout en de ontspanning in een les: de Superles! En we breiden ons aanbod uit! Naast onze normale signature Superles is er nu ook de Superles Plus Cardio en Superles Core & Strength.

Superles Cardio
In deze nieuwe cardio les, gaan we 40 minuten lang flink aan die conditie werken. Een stukje intensiever dan in de normale Superles, want we houden onze hartslag constant hoog, lekker zweten dus! Maar zoals jullie van Bluebirds gewend zijn zul je compleet ontspannen en opgeladen de zaal weer verlaten. Vergeet je sportschoenen en waterflesje niet!
Op maandag van 18:00 – 19:00u & zaterdag van 12:00 – 13:00u

Superles Core & Strength
In deze les focussen we ons 40 minuten lang op het sterker maken van onze core. Een stukje intensiever dan pilates, met veel plank-varianten en uitdagende oefeningen voor de buik, billen en benen. Maar zoals jullie van Bluebirds gewend zijn zul je compleet ontspannen en opgeladen de zaal weer verlaten. Omdat hier niet zoals in de Superles of Superles Plus Cardio gesprongen wordt, is deze les uitermate geschikt voor Superles-liefhebbers met knie/enkel/hielspoor of vergelijkbare blessures.
Donderdag van 19:00 – 20:00u & zondag van 10:00 – 11:00u

Ben jij er klaar voor? Bekijk het rooster en geef je op!